Deadly Scream wS Art`z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi zati bunlar Ex den ayrılma veletler. O balyoz aykut mudur nedir geçen ss de diyor alayı hile diye mqwnejkqwejhkwqe neyse maçı aldılar sevinsinler. Ha bu arada 2 gün önce klana alın diye yalvaranlar şimdi klan kurup king olmuşlar buraya yorum atıyolar. onlarıda saygıyla anıyoruz.
Mamy sana gülüyorum sadece :D

farkındaysan orada bende warım o maca faqe cıktım CFG acmyan da bendımm ...

dogru cahılsınız sız ınglızcede yoktu demı sızde ezıkler

Konu Yanlış Yerde Bir Daha Olmazsa Sevinirim.

Ya Modum şu konuyu kilitle veletlerle uğraştırma.

qL knks .d
by -feyso.``-ezer-

Seni O salak kelimesinn içindeki 'l ' nn üstüne oturturum bak laflarına dikkat et ...!

gucun yetcekmı .. okadar delıkanlısın yanıı ya olmucak dua ya amın deme salak sen bana hıc bısı yapamassın salaksın salak

Sana Bisi yapmamda Aynı evdeki Bi baskasına bisi yaparım ;) oqlancı deilim post kasma velet 2 yaşn kadarım senin ..

Sana Bisi yapmamda Aynı evdeki Bi baskasına bisi yaparım ;) oqlancı deilim post kasma velet 2 yaşn kadarım senin ..

sen eve geldım sen sag cıkamıcan ıcın evdekılere de bısı yapamazsın aslan rahat oll yasım 16 ama senıu 16 kere yerın dıbıne sokar sokar cıkartırım . .. sen daha bebesın yasın 18 20 olmus ama sen daha bebesın salak sın ustune ustune bıde kafadan gerısın sen .... sımıd kaybol aglamaya dewam ınga ınga ınga annesı suna bı sut wer ya sesını kessın ..

:D Allahım Sabır la oglan zaten yakın yanmda olsaydın seni cıktıgın yere qeri sokardım Mother'e selam ...

sen eve geldım sen sag cıkamıcan ıcın evdekılere de bısı yapamazsın aslan rahat oll yasım 16 ama senıu 16 kere yerın dıbıne sokar sokar cıkartırım . .. sen daha bebesın yasın 18 20 olmus ama sen daha bebesın salak sın ustune ustune bıde kafadan gerısın sen .... sımıd kaybol aglamaya dewam ınga ınga ınga annesı suna bı sut wer ya sesını kessın ..
Lan sus artık sus tamam biz ağlıyoruz. O konuştuğun adam abin yaşında saygılı ol.

Konu Kilit .. ?

Tartisma yaratıcak yorum yazmayalım lütfen 3.kez bu forumdan banlanmak istemiorum ...;)

sende bacına slm sole cok yakın knkım dır ottomans

La bebe oturdugun koltuktan boş boş konuşuyon bidaha yazma sakın ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri