Cs Aleminde Sevmediğiniz İlk 5 Kişi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yapma Teneke.. Ergin pkk lısını hepınızden ıyı tanırım ! bunu bıl ılk once Biz Sizin Gibi Eser Gibi Sacımız Uzatıp GEzemeyz Mahallemizde Beni Tenhanada Kıstıracak Babayigit varsa Bize Heryer Tenha Gelsin Sıkıntı Yok Ayrıca Gıdecegım Dedıgım kısının Evine gittim Kafanı Yorma Senle Realden Karsılasalım (;
Öptüm diyo la bebeye Bak yazık * * * ! ne deyim ReaL de türkiye sampıyonyuz Sanalda Herkesten Dayak Yiyoz... qoooood Luckkk Size :) Canısıymıs Girebilirseniz Toplanında Gelin Akdereye :) Veya Nerdeysenz gelelım yanı sıkıntıy yok post most da anlamam atma yorum atmam ! Ekmegıneee Bak !
Kurduğun cümleler olayım silip silip tekrar kur beni kuzum :D Görüşelim akdere makdere bilmem izmire yolun düşerse bir gün önceden ulaş nb den bana telefon numaramı vereyim seninle görüşelim hani merak etme 1 kişiye 5263578236578235 kişi gelmeyiz . Ben yalnız gelirim yanına öpücük öpücük muahh mujx .

beyler konuda tartışma yaratacak yorumlar atmayın kitlerim konunuzu :D

5-) Back <pij> (Eser Büyü la biraz.)

Boş yapma Teneke.. Ergin pkk lısını hepınızden ıyı tanırım ! bunu bıl ılk once Biz Sizin Gibi Eser Gibi Sacımız Uzatıp GEzemeyz Mahallemizde Beni Tenhanada Kıstıracak Babayigit varsa Bize Heryer Tenha Gelsin Sıkıntı Yok Ayrıca Gıdecegım Dedıgım kısının Evine gittim Kafanı Yorma Senle Realden Karsılasalım (;

Yaa senin için hiç elimi bile yoramıcam yorum yapmaya bile üşeniyorum sana..

biladeR her sey guzeL hosta ASKERDE OLURSUN NE DEMEK LA Bunun acıklaması varmı bılader . bence burda vatan hayını sensın . o kose basında durmakla kendını adammı sanıyon bılader askerlan bu olursun dıye bır kelımeyı nasıl kullanıyorsun . aslında yorum yazılcak kadar degerli bir adam degıLsın .!.

Türk Askerine Lafım Yok Gardas Kafanızı Yormayn O bebe ! Ölmeyi Haketmeyecek Bebeyse İnşallah Ben Ölürüm la Sıkıntı Yok Keşke Şehit Olsak ! Keşkeeeeeee... KalleşErgin i Tanıyında Gelin

Seviyesiz Yorumlar ve Tartışmalar Yüzünden Konu Yoruma Kapatılmıştır #
Konuyu Kirletenler Gerekli Cezayı Alacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri