Cs Aleminde Sevmediğiniz İlk 5 Kişi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 & 1.6 da ağlatırım her türlü:) realim yok diye kaçan ben değilim sorti :) ağla

TARTIŞMA YARATICAK YORUMLAR YAPMAYIN.!

şimdi ona buna sallayan namı değer 1 2 3 4 manuel kazımdan kesitler
1. clanda oyuncusuna bağırmaya korkan lama luma o clandayken bi adama tt dinlemiyosun diye bağırır kazım o an lamayı çeker ve ne bağrıyosun adama sonra clandan çıkıcak diyen kazım
2. tt vermeye korkan kazım
3.ayko dg bebe nondayken kazımı clandan atıp daha sonra ayko dg ve bebeye ana bacı söven kazım daha sonra onlara clandan çıkmasınlar diye yalvaran kazım :D:D
4.neqativ3 bi ara o clandayken nondan önce saim abi sen en iyi awp cisin senden iyisi yok diyipte saim onu satıp nona gelirken pasif mal diyen kazım :D
5. bütün oyuncularına siz kingofun kralısınz efsanesiniz diyipte öven clandan çıkmasınlar diye 1 saat yalvaran kazım
6.yusuf ve erdeme laf eden namı değer manuel kazım kendisine anabacı söven hatta recordu olan alicanı en sevdiği kişiler arasına yazan kazım :D
7.non clanından vol.50 yiyipte geceleri uyku tutmayan kazım her kızdığı kişi hakkında netbilgine sürekli konu açan kazım :D
8.clanından çıkan adamı bi daha almam satan adamı almam diyipte clanını yol geçen hanına getiren kazım 1 oyuncunun 4 defa çıkıp girdiğini ben gördm şahsen

senin ne mal olduğunu bilen biliyo kazım daha konuşursan 16 madde falan

yapıcam oınu 9 . sexafonu sevdiğini söyleyen kazım mehmet nondayken kazım naber memo diyipte memet sen kimsn diye cevap verdiğinde tanımadınmı olm onesottaydım diyen kazım :D

Dediğinin bir tanesi bile doğru değilki be kardeş ağla :) Bu yüzden sevmedikleri kişilerde ben yokum doğru konuşyrm çünkü sen böle kolpa arkadan konuşan clanı dağılma aşamasına gelen zamanında 5 kişiyle oynayan adamsın clandan çıkanlara tek tek yalvardın bende dahil clanım varken bile her gün yalvarıyodun Nona dön diye ağla bakalm karakterli insanlar başka oluyor benm gibi senin gibi karaktersizleri de hiç kimse sevmiyor

Dediğinin bir tanesi bile doğru değilki be kardeş ağla :) Bu yüzden sevmedikleri kişilerde ben yokum doğru konuşyrm çünkü sen böle kolpa arkadan konuşan clanı dağılma aşamasına gelen zamanında 5 kişiyle oynayan adamsın clandan çıkanlara tek tek yalvardın bende dahil clanım varken bile her gün yalvarıyodun Nona dön diye ağla bakalm karakterli insanlar başka oluyor benm gibi senin gibi karaktersizleri de hiç kimse sevmiyor
doğru değilmi geçen yüzleştirdik hatta sana bi anda 30 kişi sövdü orda sevdiklerinin arasında 3 5 kişide vardı 1 2 3 4 manuel :D

bu konuyu açmak kimin aklına geldi ya::confused:

1.Hay|rm| Reis
2.Red&Black
3.-r0uLsticq - (Ağlamaktan gözleri kırmızı :'( )
4.LOWEME (Adam beni yazmış muhabbetim olmasada )
5. Lexpors ( üzüldüğüm tek kişi :'( )

off shorty off yorum atmıycam atmıycam diyorum illa attırıyosun sen türeyeli ne zaman oldu ki artist'lik yapıyon ya :D bak beni yazabilirsin kararındır saygı duyarım ama :D üzüldüğüm tek kişi yazmışsın sen kimsin ki bana üzülcen :D iyi ki 1.6 geçmişsin inş. geri dönmessin :D

- Le[x]por`s.!

doğru değilmi geçen yüzleştirdik hatta sana bi anda 30 kişi sövdü orda sevdiklerinin arasında 3 5 kişide vardı 1 2 3 4 manuel :D
Koçum kimle yüzleştik tsdekilerin yarısı die clanıydı diğer yarısı da senin clanla sch clanıydı bir insanın bir sölediği de doğru olmaz mı arkadaş ne kadar yalancı kolpa insansın

off shorty off yorum atmıycam atmıycam diyorum illa attırıyosun sen türeyeli ne zaman oldu ki artist'lik yapıyon ya :D bak beni yazabilirsin kararındır saygı duyarım ama :D üzüldüğüm tek kişi yazmışsın sen kimsin ki bana üzülcen :D iyi ki 1.6 geçmişsin inş. geri dönmessin :D

- Le[x]por`s.!
öptüm şekerim polimiğe giremicem 1.5çilerle

ozaman 1.5'cilerin olduğu forum'da saçma sapan yazılar yazıp kendini rezil etmiyceksin ;)
1.5çilerin forumu diyosunda 1.5 için yapılmayan turnuva 1.6 için yapılıyo haklısın seni yazmamın sebebi sen beni yazdın diyedir , fazla söze gerek yok kardeşim polemik yapma

1-) Shocares (Kışın Güneş Gözlüğüyle Foto Cekınır 12 Yasında)
2-) zeRr ~ DiLenci (Sevmıyorum İnşallah Askerde Ölürsün)
3-) J i t A n (Berat Sen Tam Bi Bebesin Ws'de Yenen kraL Olsaydııı)
4-) Hayırmı Reiz Turan (Senin Evine gelecem Allah Carpsnkiii Bak)
5-) Back <pij> (Eser Büyü la biraz.)

Gardaş Niye Herkes Bana düşman Bilmiyorum Adını Bilmedigim tanımadgm gormedgm
İnsanlar İsmimi Yazms Neyse Eyvallah Seven Sevmeyen Lycka`till ~ ``Qwe.# Bende Sana
Bayılmıyorum Kendine Dikkat Et ;)

1-) Shocares (Kışın Güneş Gözlüğüyle Foto Cekınır 12 Yasında)
2-) zeRr ~ DiLenci (Sevmıyorum İnşallah Askerde Ölürsün)
3-) J i t A n (Berat Sen Tam Bi Bebesin Ws'de Yenen kraL Olsaydııı)
4-) Hayırmı Reiz Turan (Senin Evine gelecem Allah Carpsnkiii Bak)
5-) Back <pij> (Eser Büyü la biraz.)

Gardaş Niye Herkes Bana düşman Bilmiyorum Adını Bilmedigim tanımadgm gormedgm
İnsanlar İsmimi Yazms Neyse Eyvallah Seven Sevmeyen Lycka`till ~ ``Qwe.# Bende Sana
Bayılmıyorum Kendine Dikkat Et ;)
Adam asar keser biçer döver . Ulan it İnşAllah askerde ölürsün diyorsun ya o lafı diyen ağzını klavyeye basan ellerini neyse canım . Sen yıllardır herkese evine gelcem diyorsunda sadece diyorsun . Eser büyü demişsin ona sadece güldüm . Böyle klavye başından ve ts de sesini kalınlaştırarak ben paşa sedat babanızı tanıyın diye böğürüyorsun , abilik yapıyorsun ya tenhada kısarlarsa affın olmaz söyliyim . Sana son bir sözüm var Paşa s*çtı taşa taş yarıldı baştan başa :D ufakken paşa adında köpeğim vardı ona yazmıştım farkında yok hani :D

Adam asar keser biçer döver . Ulan it İnşAllah askerde ölürsün diyorsun ya o lafı diyen ağzını klavyeye basan ellerini neyse canım . Sen yıllardır herkese evine gelcem diyorsunda sadece diyorsun . Eser büyü demişsin ona sadece güldüm . Böyle klavye başından ve ts de sesini kalınlaştırarak ben paşa sedat babanızı tanıyın diye böğürüyorsun , abilik yapıyorsun ya tenhada kısarlarsa affın olmaz söyliyim . Sana son bir sözüm var Paşa s*çtı taşa taş yarıldı baştan başa :D ufakken paşa adında köpeğim vardı ona yazmıştım farkında yok hani :D
Boş yapma Teneke.. Ergin pkk lısını hepınızden ıyı tanırım ! bunu bıl ılk once Biz Sizin Gibi Eser Gibi Sacımız Uzatıp GEzemeyz Mahallemizde Beni Tenhanada Kıstıracak Babayigit varsa Bize Heryer Tenha Gelsin Sıkıntı Yok Ayrıca Gıdecegım Dedıgım kısının Evine gittim Kafanı Yorma Senle Realden Karsılasalım (;

Boş yapma Teneke.. Ergin pkk lısını hepınızden ıyı tanırım ! bunu bıl ılk once Biz Sizin Gibi Eser Gibi Sacımız Uzatıp GEzemeyz Mahallemizde Beni Tenhanada Kıstıracak Babayigit varsa Bize Heryer Tenha Gelsin Sıkıntı Yok Ayrıca Gıdecegım Dedıgım kısının Evine gittim Kafanı Yorma Senle Realden Karsılasalım (;
Saçınla mı adam oluyorsun canısı ? Kesinlikle görüşelim realden sonra nb de böyle yorumlar yaparsın öptüm . Boş boş post kasma .

Paşa sedat ablaların seni bu yaşa kadar iyi korumuş 18 yaşında herkeze aklınca gider yapmaya çalışıyorsun :) senin bu yaptıgın gider forumdakilerin anca hoşuna gider kuzu :) bu arada sakın ablalarınla tanımadıgın kişilerin evine gitme abi tavsiyesi :)

Saçınla mı adam oluyorsun canısı ? Kesinlikle görüşelim realden sonra nb de böyle yorumlar yaparsın öptüm . Boş boş post kasma .
Öptüm diyo la bebeye Bak yazık amk ! ne deyim ReaL de türkiye sampıyonyuz Sanalda Herkesten Dayak Yiyoz... qoooood Luckkk Size (: Canısıymıs Girebilirseniz Toplanında Gelin Akdereye :) Veya Nerdeysenz gelelım yanı sıkıntıy yok post most da anlamam atma yorum atmam ! Ekmegıneee Bak !

Paşa sedat ablaların seni bu yaşa kadar iyi korumuş 18 yaşında herkeze aklınca gider yapmaya çalışıyorsun :) senin bu yaptıgın gider forumdakilerin anca hoşuna gider kuzu :) bu arada sakın ablalarınla tanımadıgın kişilerin evine gitme abi tavsiyesi :)
Ablam Yok! Ayrıyetten Yeni üye oldum ban yemıcem Sanada iyi Koymusum Zamanında Baksana :)
Bu sinire Hadi Sanal MafyaLarı Kendinize Dikkat Edin Rasgele ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri