Cs 1.6 sXe 8.6 3D ve Bunny Hack sXe Cıktı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabuk soleyınnn

Teşekkürler.

sürüm güncel beyler deneyen yapıyor sorunlarınıza bakayorum ve suan 9 bılgısayarda denedım oluyor surum Direct 3 olması lazım..!

sürüm güncel beyler deneyen yapıyor sorunlarınıza bakayorum ve suan 9 bılgısayarda denedım oluyor surum Direct 3 olması lazım..!

kardeşim hani yeni wall koycaktın kolay olanından

v26 ve fix 1 yüklü valve ye attım sxe injected hatası werdi ve not defteri çıktı.!

Kardeşim oyuna giriorm cs 1.6 da tam ana menü qelirken sxe intercepting hatası alıorm ve ardından not defteri acılıor yardm edermsn..?

aynen not defteri hatası var ? yardım cvppp

Kardeşim oyuna giriorm cs 1.6 da tam ana menü qelirken sxe intercepting hatası alıorm ve ardından not defteri acılıor yardm edermsn..?

not defterı alan arkadaslar size yarımcı olmaya calısayım.benım pc sp2 ydı ve 3d calısıyordu.dun format attım sp3 lu bi ısletım sıstemı; ama onda calısmadı dedıgınız gıbı tam menu gelıyor sxe hata verıyordu not defterı felan gelıyodu.sonra tekrar format attım eskı halına dondurdum ama aynı sorunu bıdaha yasadım kafayı yıcektım.sonra baktım lan dedım acaba bu 8.6 fix den dolayımı oluyor acaba dedım.sonra normal 8.6 yı ındırdım kurdum.bıdaha aynısı oldu hata verdı.çözümü suymus:

1.sxe 8.6 yı ındırın FIX ı degıll.
2.sxeyı kurduktan sonra pc yı yenıden baslatın.
3.sorun cozldu.

sizde de olur inş.

Beyler Birazdan Guncel Surumu Koyuyorum :)

Arkadaşlar Surumde Değişiklik oldu (v23 patch Open Gl Modunda) Calısır Iyı Oyunlar Direct 3 Yasaklandı :D wall da ama actırmaya calısıcam Sımdıden IYı Oyunlar

kardes buda her surumde calısr mı
?

kardes cvp pls dads her surumde calsır mı bu ?

evet calısır kardes :)

windows 7 uyumlumu acaba

dadas kardes cok saol bunun ıcın 60 kontore sattım walı :D:D:D::DD

edited by ATAvraT .. reklam

bu konuyu ben acdım kardes senden once !!!!

Teşekkürler .

lan redstrike wall ı sankı baban yaptı bı sg aptal adam senı ya :@ sicheatsdan alıp kopyala apıstır yapıosn :@ Wall her surumde Calısır. v23 v26 Da v33 de open gl modunda calısır Windows 7 Denemedım

dadas ben yaptım kardeşim patching xD yazısı geldi Cs aşağı indi açtım tekrar ekran karardı kararıyo böle göremiorm bişey :S yardım edermsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri