Cs 1.6 sXe 8.6 3D ve Bunny Hack sXe Cıktı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaa üffffffff şöyle wall mall çıkarmayın yaa ne güzel oynuyoduk yine mahfetceniz oyunu farkettim de wall fln yokken kimse oynayamıyo bunu farkettim
bende bunca yıldır oynuyorum neden böyle diyodum
meğersem şu walllar yüzünden

ya dadas veya scilent ben yapdım herşeyi sxe acdım oyuna girdim oyundayken unbind f2 yazım consola soa oyunda f2 ye basdım wall acılmadı bana bi yardımcı olun msn den

kardes hileyi tam istediğin gibi yaptım zaten bişisi yok valve ye atıon ama sxe 8.5 de çalışıyor bu 8.6 da kendi takımımı gösteriyor karşı takımı göstermiyor naıl yapabilirim direc 3D yaptım olmuo nasıl olacak ki xDn

Dadas kardesim wall (Y) ama 8.5 daha saglam duvar vardı bunda yok guncellıycem demıssın beklıyoruz.

bu arada benıde oyundan atıyodu yontemını buldum. wall tıkır tıkır calısıyo eline emegine saglık.

Dadas kardesim wall (Y) ama 8.5 daha saglam duvar vardı bunda yok guncellıycem demıssın beklıyoruz.

bu arada benıde oyundan atıyodu yontemını buldum. wall tıkır tıkır calısıyo eline emegine saglık.

bende tıkıt tıkır calısmıyo ama :S:001_tt2:

v26 yı v23un ustunemı kurcaz yoksa v7 nın ustunemı?

Rar pw ? istiyor

krds calışmıyor bi dosya yüzünden sxe atıyo oyundan sxe kapatılacaktır diyo yardım

sxe kapatılacak diyo ya :S

sa arkadas bnde adamlar boyle gozukmuyor ve duvarlar tam degıl yenı yarım yamalak gozukuyor neden acaba ?

bu f2 f3 feLan yazın diyosun nereye yazcaz?

kardeş çalıstıramadım yaa oyuna girerken sxe hata verio v 26 yüklü ama olmuor :S

Şöyle paylaşımlar ypamayın oyunun tadı kacıyor ya

Arkadaşım F2 Basyıyrom Açılmıyor.Aynı Zamanda unbind f2 yazıyorum olmuyor ZorunLuı patcı yükledim.Gerekli dosyaları atıtım f2 basyıor unbind f2 yapıyorm olmuyor :S

lamerler ezikler sizin gibiler yüzünden oyundan soğudum :@

işiniz gücünüz hile

Yha Bu Duwarı sadecce kendı te***** gosterıor Yada sadece benım pcde ole bı yardımcı olursanız xS

güzel paylaşım ama tek kötülüğü bi sürü trojen var

evt oyuna girdiniz zaman hemen menüde f2 ye bas sonda f9 bas wallın pcyi kasmasını engeller dostum

Dadaş Bi yardımcı olursan :S Bak şimdi sadece kendi takımındakı lerı duwardan qosterıor + bide t lerın mesala admınlerın sapkasını t lerın sılahlarını fılan gosterıor adamı qostermıor 1 yardım edersen :S

ya bu şifre istiyor şifresi ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri