CFG Komutları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cheby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Cheby

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Cheby
Öncelikle Herkeze Merhabalar...Bana iyi bir cfg de bulunması gereken kodlar lazım.Çoğu Cfg de aynı kodlardan abartısız söylüyorum 20-30 tane war.Çoğu kişi 10 tane cfgyi birleştirmiş aynı kodlardan fazla fazla çıkmış ortaya.CFG işinden iyi anlayan bir arkadaş cfg de bulunması gereken kodları konu altından not defterine kaydederek upload ederse sevinirim.Amacım fazla boyutu olmayan güzel bir cfg ortaya çıkarmak.14 mb lik CFG gördüm konsolda işlenmesi 10dk sürüyor nerdeyse.Yardım ederseniz Sevinirim...:sad:

BEnim CfgLerden indir Request orgınal cfg haricinden indirebilirsin az kb li olmasını istiyorsan.

Bunu böle tek tek bulmassın cfgleri indirip içindeki kodları bulup onların ne olduğunu ne işlev yaptığını araştırman gerekir

BEnim CfgLerden indir Request orgınal cfg haricinden indirebilirsin az kb li olmasını istiyorsan.

Gadam Ben Senin CFG yi kullanıyorum.Çokda Hoşuma Gidiyor.Ama İçini Açtım Aynı Kodlardan 30-40 Tane war:)Aynı olanları silip daha kullanışlı boyutu cüzzi bir cfg isitiyorum.Yane Asıl Demek İstediğim Senin Orjin CFG nin etkisini düşürmeden Boyutunu Nasıl düşürebiliriz :D:D

@ mrmanson67, Kardeş Dediğinde Haklısın Ama Çoğu CFG lerde yığınlarda kod war.Ayırmak çok zor oluyor.Zamanım olsa üşenmem ama günde 1-2 saat Pc'e oturabiliyom.O zamandada onla uğraşmak istemiyorum :)

açılmıor reklama tıklasamda tıklamasamda

Geri