19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Malzemeler
1 tavuk göğüs eti
2 taze soğan 6 mantar
100 gr noddle
1 çay bardagi mısır
5 su bardağı su
1 zencefil
1 su bardağı ince doğranmiş lahana
2 yemek kaşığı zeytinyaği
3 yemek kaşığı soya sosu
Süslemek için
1 kirmizibiber
4 dal frenk soğani
TARİFİ:
Noodle'i haşlayıp süzün. Tavuk göğüs etini küp dograyıp ayrı bir tencerede haslayın. Zeytinyağında taze soğanları, ince doğranmış mantarlari, zencefili ve lahanayı soteleyin. Üzerine sıcak su ekleyip 10 dakika kaynatın. Haşlanmış noddle, mısır, tavuk etlerini ve soya sosunu ekleyip kısık ateşte 10 dakika pişirin. Frenk soğanı ve şerit doğranmış kırmızıbiber ile süsleyerek sıcak servis yapın.
1 tavuk göğüs eti
2 taze soğan 6 mantar
100 gr noddle
1 çay bardagi mısır
5 su bardağı su
1 zencefil
1 su bardağı ince doğranmiş lahana
2 yemek kaşığı zeytinyaği
3 yemek kaşığı soya sosu
Süslemek için
1 kirmizibiber
4 dal frenk soğani
TARİFİ:
Noodle'i haşlayıp süzün. Tavuk göğüs etini küp dograyıp ayrı bir tencerede haslayın. Zeytinyağında taze soğanları, ince doğranmış mantarlari, zencefili ve lahanayı soteleyin. Üzerine sıcak su ekleyip 10 dakika kaynatın. Haşlanmış noddle, mısır, tavuk etlerini ve soya sosunu ekleyip kısık ateşte 10 dakika pişirin. Frenk soğanı ve şerit doğranmış kırmızıbiber ile süsleyerek sıcak servis yapın.