By BuRç-X # | Çok önemli VİRÜS uyarısı. Bütün üyeler mutlaka baksın. % 100 Bakın !!!

Ben Eset Kullanmıyorum Avira Kullanıyorum O Görür Mü Truva Atını Faln_??

Çok güvendesin. Kardeşim görür. Bende Kaspersky, Avast, Avira, G-Data, McAfee vb. virüs programlarını öneriyorum.

PYlsım ıcın ty buRC

Tesekkürler Beyler uyarı İçin Çok Önemli Bi konu Gercekten... Ya Kasper Yeni Sistem Pc lerde Uyqun Bizimkileri Kasıyor Ama Şansımı Deneyecem...

Kur virüsleri bulsun sildir tekrar kaldırırsın, fakat ondan sonra yeni antivirüs bulmanı öneririm kasmayan. Aslında esette güzelde güncellenmiyor hemen.

gene sen ağa senin yerin ayrı diyorum.
sağol ama ben hiç dosya indirmem nette sadece siteye girer cs girer msn girer kapatırım pc, esette zaten zararlı yazılımların güncellenmişlerini buluyor o yüzden bişeyim yok, virüslerle uğraşanlara eseti önermem, g-data ve avira 1. mcafee 2. kaspersky 3.

Eyvallah sende sağol.

bilgi için çok teşkkürler burc kardesım sana bır sey sorucam ;
Ram: 2gb
Ekran kartı: Nvidia 250 series 512 mb DDR3
İşlemci 1.6 gHz
Kaspersky kasarmı sence kurayımmı?

bilgi için çok teşkkürler burc kardesım sana bır sey sorucam ;
Ram: 2gb
Ekran kartı: Nvidia 250 series 512 mb DDR3
İşlemci 1.6 gHz
Kaspersky kasarmı sence kurayımmı?
Laptop galiba senin PC ?

İşlemcin düşük fakat 2 GB ram yeter artar bile sana, yok virüslerle işim olmaz diyorsan ESET güzel işine yarar 1 aydan beri virüslerle uğraşmıyorum Eset var şuan rahatım
Yok dosya falan indiyorum diyorsan Kaspersky kur mutlaka

Laptop galiba senin PC ?

İşlemcin düşük fakat 2 GB ram yeter artar bile sana, yok virüslerle işim olmaz diyorsan ESET güzel işine yarar 1 aydan beri virüslerle uğraşmıyorum Eset var şuan rahatım
Yok dosya falan indiyorum diyorsan Kaspersky kur mutlaka

yok benım laptop degıl normal masaustu ama ınsallah kasmaz kaspersky kurcam.. saol yardımların ıcın.

o sistemde sanmam kasacagını işlemcinin markası nedir

Bilgi için Tşkrler.

Tşk ederiz bızı bılgılendırdıgın ıcın :) Kasperksy kasmıyor bendede

Geri