By BuRç-X # | Çok önemli VİRÜS uyarısı. Bütün üyeler mutlaka baksın. % 100 Bakın !!!

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
Öncelikle hepinize kolay gelsin...

Daha önceden de bu konu bir sürü konu açılmıştı, fakat çok önemli olduğu için tekrar açma gereği duydum ve açtım

Bazı kendini bilmez kişiler, sitemizde 2-3 gündür moderatör olmadığından bunu bir çıkara işine çevirmişler ve istifade etmek için, .exe uzantılı çok hit çekicek VİRÜSLÜ konular açarak forum üyelerinin Msn vb. ele geçirmek istemişlerdir.

LÜTFEN GÖZ ARDI ETMEYİN % 100 OKUYUN

Sitemizde son 3 günde Lisans ile satın alınmış veya oluşturulmuş aşağıda verdiğim isimlerde virüslü konular paylaşılmış. Ve bunlar bazıları şunlardır...

Win:32:Backdoor
Win:32:Gamerexe
Win32:Sality'Aim.exe > Truva içerikli virüslerdir.
Win32:Paison.bjkl
Win32:Heudson'divering

( Yukarıda ki virüsler daha % 1'i bile değil. Sadece en önemli olanlarını yazdım )

DİKKAT: Virüsler Eset-Nod32 tarafından tanınmamaktadır. Denemesini dün bizzat yaptım.

Arkadaşlar, konularda virüs görmeye bilirsiniz çünkü virüsü gören Antivürüs programları sadece 8 tane.

Evet yanlış duymadınız bu Truva At'larını sadece 8'tane Antivürs görmektedir.

KASPERSKY LAB Şirketinin ürünü virüsü gören ürünlerden 1 tanesidir.

Şimdi size Resim olarak olayı anlatacağım biraz önceki sXe 8.8 Wallhack konusunda ki virüsü sizlere göstermek için indirdim. Tamamıyla Çok çok zararlı bir virüs ve 250'lik bir dosyada 1480 zararlı olay çıktı.

Buyrun Resim :

24320446.jpg

ÖNEMLİ NOT :

ESET SMART SECURİTY, NOD32 VB. ANTİVİRÜSLERİ KULLANANLAR ÇOK BÜYÜK TEHLİKEDESİNİZ.
DÜN ANALİZ İÇİN İNDİRDİM SH4PE İSİMLİ ÜYENİN SİZİ KANDIRMAK İÇİN EXE DOSYASINA ATTIĞI TURKOJAN 4 VİRÜSÜNÜ ESET SMART SECURİTY, NOD32 GÖRMÜYOR. HENÜZ VİRÜS İMZA VERİ TABANLARINA İŞLENMEMİŞ. ESET ŞİRKETİNDE.
ACİLEN BİLGİSAYARINIZIN TAMAMINA FORMAT ATIN C VE D'YE ÇOK ACİL OLARAK HEMDE.

GENEL SORULAR

PEKİ NE YAPABİLİRİM, BİR YOLU VAR MI KURTULMANIN ?

1. YOL ) BİLGİSAYARININ BÜTÜN DİSK'LERİNE KÖKTEN TAMAMEN FORMAT ATABİLİRSİN
2- YOL ) KASPERSKY GİBİ GÜÇLÜ ANTİVİRÜS PROGRAMLARINI KURUN VE SİSTEMİNİZİ TAMAMEN TARATIN, VE VİRÜSLERİ SİLİN.

SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPSAK OLUR MU ?

-Kesinlikle olmaz sistem ayarlarına yerleşen bir virüs kesinlikle sistem geri yükleme ile etkisiz hale gelmez.

2 YOLU VAR. TAMAMEN FORMAT YADA SAĞLAM BİR VİRÜS PROGRAMI İLE TARATMAK

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ LÜTFEN KONUYU CİDDİYE ALINIZ, YARIN BİRGÜN MSN VB. ŞİFRELERİNİZ ÇALINIRSA SİTEMİZİ SORUMLU TUTMAYINIZ GEREKEN UYARIYI BİR SİTE ÜYESİ ( YÖNETİCİSİ ) OLARAK YAPTIM. GÖREVİMİ YERİNE GETİRDİĞİME İNANIYORUM.

Kolay gelsin...

Sağol burç kasperksy linki atarmısın

Kaspersky cok kasıyor ya :/

sagol burc.. sXe 8.8 aim' var diyenler özeLLikle.. Truva cıkıyor icLerinden :@

kanmAyın inanmayn xD

güzel paylaşm :)

Benim özelliğim bu hep güzel paylaşırım

Tebrik ederim, güzel çalışma yapmışsın. Herkes virüs konusunda dikkat etsin.

Teşekkür ederim Kaan abi.

Bilgilendirdiğin İçin Saol

Eyvallah sende sağol. Eset'çiler dikkat edin.

Ben OneRide Bulunacagım..!! Bu IsLerden Anlarım Format Atmaya Gerek Yok BeyLer.!! Masrafa Gerek Yok Bazı Bebeler Turkojan Bifrost Vb Kullanıyor Server OlusutuyorLar Bu Sadece Exe Olmuyor Resim Le Bile Bind LiyorLar [Yane BirleştiriyorLar] Beyler AntiVirusunuze Guvenmeyın Cunku Crypter YardımıYla Server FudLanıyor [Yane Gızlenıyor Truva Atı] VirusTotal Bıle Taratsanız Virus Bulamaz Ama İYİ cRYPTERSE Zaman Gectıkce O Virus Ortaya Cıkar Saten..!

Fazla Uzattım Truva Atı Vb Turkojan System32 Ye Dll' Yerleştiriyor Bu Dll 'Yardımlarıyla Pc Nıze BaglanıyorLar

Sıze Kameradan Bakabılır Sesınızı Duyabılır Pc Nıze Baglanıp Oynayabılır Keyloger Acıp Ne Yazıdıgınızı Gorebılır Kredı Kartınızı Bıle Calmak 1 Sn Lerını Almaz Tek Caresi Var 0da ComboFix.!! ComboFix Indırın Calıstırın Butun Dll Leri Siler DenenmısTır..!!

Ama kaspersky vazgeçilmez bir antivirüs programıdır arkadaşlar bunuda bilmenizi tavsiye ederim.

Süper beni hiç yarı yolda bırakmadı.

KArdeşim içerği görmek için tklayın fln diyor goremıyorum ıcerıgı :@

Herkez göremiyor sadece sen değil.

Burç sistem özelliklerini bi yazsana ? Ben de kasıyor en iyisi kaspersky dediğin gibi.. Program acıkken ben de cok kasma oluyor ..

tbrikLEr çok güzel bi çalışma ve eline salık ...

saol anlatım ıcın emeqe sayqı.!

BeyLer En İyi KasperSky Dıonuz Gusel BIlıyorum Ama Onu Kırmak 5 Sn Mı Almaz..!! En İyisi ComboFix Calıstırın Dl Leri Silcek Turkojan qq Dıceksınız En Kolay YoLu

Burç tşkler De Bende Avast professional Edition 4.8 war Avast buluyormu ?

Kardes Her AntiVirus Bulur Ama Adam Serveri Fudlamıssa Hıc Bır AntiVirus Bulamaz Tek Cresi ComboFix'DiR

Geri