BeyLer 1 dk Nızı AlabiLirmiyim ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0kN <Dg>
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

0kN <Dg>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
0kN <Dg>
O ezilenlerden biri de değilsin niye ağlıyorsun gh diye onu anlamadım?

Yeni türeme boşver abisi

Neyse şimdi üzülmesin gh olmadığımı öğrenince üzülücek yazık .

Lan :) Hayırdır Kardeşime Yeni Türeme Dıyonuz Alayınız Yokken Biz Vardık Kafanızı Takmayın ;) Hadi Defolun Şimdi Ha oyuna gir aynı Fragdan bırdaha at Csden cıkmadan Tw Wer Temizsen ...

HeLaL Kardaşıma: D

Resimdeki Fragda infexinferis açılmış.

waLL Kapat xD öLe ss aL :D daha iyi olur :D

İsteyene tv verilir ama herhangi bi gh bulamazlarsa cs yi bırakıcaklar mı.Bilmeden sallamak kolay dimi .

Lan :) Hayırdır Kardeşime Yeni Türeme Dıyonuz Alayınız Yokken Biz Vardık Kafanızı Takmayın ;) Hadi Defolun Şimdi Ha oyuna gir aynı Fragdan bırdaha at Csden cıkmadan Tw Wer Temizsen ...

9 senelik playerim biz yokken cs kastığına göre Türkiye'ye gelmeden önce felan oynuyordun sanırım .

aga Bilip Bilmeden konusmaya Gerek yok Ortada :) Yoksa Yeni ßi skinmi cıkdı O sekıLde :) haberimiz yok _ ? :)

İsteyene tv verilir ama herhangi bi gh bulamazlarsa cs yi bırakıcaklar mı.Bilmeden sallamak kolay dimi .
Ss Sanırım eski o yüzden rahat konuşuyorsun. Zaten infexinferis'te engellendi duyduğuma göre.

Kardeş ben hileden anlamam o dediğiniz programı bilmiyorum bile.Ss de eski felan değil .

lan şu siz yokken biz vardık lafı eskimedimi hadi şimdi yol al...

Herkes de aynı şeyi söylüyor biz yeni başladık ya onlar da 10 senedir csciler o yüzdendir .

inferix acmıs bot ::)

3d acmis la velet :)

burda güzel demişsinde sende eğer Gh0s7 varsa var demiyorum bak varsa eger onlar Tw'ile baglanmadan Denetim-Masasından siliceksin X-Zone Reactoru sonra twle gırecekler snn pc'ne bakacaklar bişi yok cıkacaklar pc'nden
sen giriceksin nadir'in sitesine x-zoneyi FREE olarak gene temin ediceksin ...

ben fotoya yorum atmıyorum bu SS SXE 12.0 demı cekılmıs???

zaten gh deil 3d inexinferis açılmış ssde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri