BeyLer 1 dk Nızı AlabiLirmiyim ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0kN <Dg>
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda güzel demişsinde sende eğer Gh0s7 varsa var demiyorum bak varsa eger onlar Tw'ile baglanmadan Denetim-Masasından siliceksin X-Zone Reactoru sonra twle gırecekler snn pc'ne bakacaklar bişi yok cıkacaklar pc'nden
sen giriceksin nadir'in sitesine x-zoneyi FREE olarak gene temin ediceksin ...

ben fotoya yorum atmıyorum bu SS SXE 12.0 demı cekılmıs???

Evet 12.0da alınmış bir ss

bak kardeşim; foto da İnexinferis.açık ama tam anlamadıgım olay inexinferis. 12.0 dan gecmıyor

bunun başka acıklaması yok konuştukca batarsın benden solemesı.

bak kardeşim; foto da İnexinferis.açık ama tam anlamadıgım olay inexinferis. 12.0 dan gecmıyor

bunun başka acıklaması yok konuştukca batarsın benden solemesı.

Kardeşim ben olanı söylüyorum beni tanıyan tanıyor zaten çevrem bilir,böyle veletler çıkıyor saçma sapan yorumlar yapıyor ben ona kızıyorum.Yoksa beni tanımayan biri gh demiş ya da dememiş umrumda değil .

Hani Bu kadar CabaLamana Gerek yok WaLL Bu Infx. Demıorum waLL. Coast Kardes Suanda Sxe 12.0 WaLL acıLabılıo Bircok büyük veya Kucuk swLerde .! Yeni Bi WaLL Turedi isim veripde rekLam edmeye qerek Yok :D Sonra bas edilmıo
Nese waLL acık Bariz beLli Coastın dediği Gibi FazLa usteLeyipde Kendini dahada aşaLara cekme

w0rld kardeş gostersene o walı bnaa :) merak ettım

BeyLer Arkadaşın Teki Faceye Cs SS'ni Koymuş Ve Bu Resimde HiLe var Mı yok Mu siz beLirLeyin Adam SiLahın Şaftı kaydığını Sölüyor Sizce öLemi ?

Sana şöyle birşey söyliyim konu Türkiyede Cs olunca millet ne yapcağını şaşırıyor yani bu ülkede bırak def oynamayı def'in D harfini bile bulamazsın hele hele 1.5'ise hiç mümkün değil yok aim kaydı yok cross kaydı bende hile ne arasın arkadaş sen kimi kandırıyorsun ki :) bence bariz hile var adam basmış end tuşuna kapatmış hileyi çevirmiş cross'u duvara almış ss'yi olay bu.

waLL açmış Lan :D

1 Resim üstüne hiç işimiz yok gibi , bir ton tartışıyoruz .

gereksiz konular açmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri