Balyozu vs de kimse yenemezmiş ilk yenen FeLix.! Yaşlı kurt Felix 1.5 Geri döndü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 12jamess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:)

Tamam gel pcne girecem oyundayken ondan sonra cs bırakmasına ws atacaz come herkezin önünde ? :D

+ Ayko Dg ye bot diyor ya la adamın nickiyle meşhur olduda vay anaam :lol: :D
la olum sne hangı aykodan bahsedıyorsun mal amele kım kımın nıckıyle meshur olmus . gerızekalı embesıl senı . benı herkes balyoz dıye bılır goruosan nnıckımde balyoz yazıyor . ve herkes balyoz dıye tanır . ayko dıye eskıler tanır ama senın gıbı ezikler bilmez . yenı turedınızde abınıze atarmı yapar oldunuz . msndeyım beklıyorum team wiewer hazır :) + su ayko dedıgın adamıda getır . bırakmazsan koçsun

Sor bakalım herkeze Ayko Dg mi yoksa Balyoz mu daha Meşhur diye ondan sonra öt dur :D Msn altta yazıyor ,d

Sor bakalım herkeze Ayko Dg mi yoksa Balyoz mu daha Meşhur diye ondan sonra öt dur :D Msn altta yazıyor ,d
gerızekalı benım oncekı nıckımden bahsettıgının farkındamısın ? :) engeli kaldır

konuşmayında herkesn önnde vS atın bakalım :D

Herkez king olmuş bilader ne aykoymuş ne balyozmuş ne Troxmuş. Troxs kimkii sözde Türkiye 1.cisi :D

Zaten erkek olan gelir wssini atar yenilincede "helal olsun yendin tebrikler" der geçer öle ottan b0ktan sebepler uydurmaz.

Yok 42-44 almışsın , yok eğilmişsin. Herkezin önünde atın görsün herkes.

Size bir öğüt : " Herkes kendine göre kingdir. "

Bunuda unutmayın.

ßaşarılar.

daha sen ws atmayı bılmıyonkı konusuyon :@ balyoz bana gore kınq sen gıtmssn o2 aLıyon maL :@

balyozu vs de kimse yenemezmiş Azmi kimse değil fark orda :D

başarilar kardeşime neymişş yenilmez diye birşey yokmuş :D

La bu baLyoz daha dunun bebesı. Ayko dq cakması. koyun yoLLayn ya :D

balyoz kim ya aç yardır team :D

baLyoz mu o kim la Ayk0 dg üzerinden pirim yapan kişiliksizin teki

adam azmi ayık olun BALYOZ kım ? :D emektar adam olm Felix ayık ol AYKUT yoksa fakesı oldun ayko dg mi diyim :D

aynen ayko dg cakması o nıckten nam saldı

Benim bildiğim kadarıyla Cs 1.5 .1.6 daki kinglerin çoğu Cfg ve Hile ile oynuyan ezmelerdir :D bunun tek anlamı bu gerçek kral olsaydı veliahta gerek kalmazdı,

ya bir bebe için neden bu kadar uğraşıyosunuz ki kimi çakmış da başkasını indirecek bir kere yendiği ss görelim ezmenin :S nicke bak balyoz asfşlkisşsşfkaig bni dengi sandı :O

Geri