Balyozu vs de kimse yenemezmiş ilk yenen FeLix.! Yaşlı kurt Felix 1.5 Geri döndü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 12jamess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Azmi kınk acırmı hıc :D:D

balyozu kımse yenemezmıs kımkı o bot :D helal azmı

azmi helal hemşo :D

lan ne mal adamsınız yha felix sen balyoz dan kötü playersinki yendiğini tüm aleme duyurmaya çalışıyorsun kaç gündür nb de hep konu açıon :@ yendiysen peki bu kadar niye övünüyorsun kardeşim.Ondan iyi bir player olduğunu kabul ediyorsun koy ss ni geç çok övünüyorsun.#

Adam FeL!x qL... :D Helal zaten bot Balyoz bukadar büyütme bence

Adam Felix.!. qL kardeşime ;) Muahh

-vaLve *

lan ne mal adamsınız yha felix sen balyoz dan kötü playersinki yendiğini tüm aleme duyurmaya çalışıyorsun kaç gündür nb de hep konu açıon :@ yendiysen peki bu kadar niye övünüyorsun kardeşim.Ondan iyi bir player olduğunu kabul ediyorsun koy ss ni geç çok övünüyorsun.#
bırak ql ver gitsin fake ss'cilere muhattap olmaya bile değmez sayemde isim yapmaya çalıssın bot :)

sende Ayk0 Dg aykutun nıckıyle ısım yapıon :) sözde ayko dg senmıssınya hanı :)

Bu aralar ortalık cok karısık : ) Fake olayı akanzy

sende Ayk0 Dg aykutun nıckıyle ısım yapıon :) sözde ayko dg senmıssınya hanı :)
senın dedıgın ayko dg kım bılmıyorum ama ben benden emınım adım ayko . dedıgın ayko benım nıckımle ısım yapıyordur . oyun oynayıs tarzımızdan bile anlarsın bunu :)

Orjin A y k 0 <Dg> senin olmadıgını bılıorum fazla soze gerek yok :) illah -^^-

Orjın Ayk0 mu asdsa qweq aayk0 nun orjısı burda adam BaLyoZ warmı otesi

Hepinize Tek Giderim Adamı Sinir Etmeyin :D

Olm Bu BaLozun Kendisi Deqildir.. Fakesidir. Adam Türkiyenin en İyi oyuncusu.

Balyoz gh olduğu için kimse yenemiyordu şimdi cacık oldu :)

Troxs tr 1.
yok Balyoz king siz abarttınız bu adamları alayı ezik spawn sanki mübarek

zaa tr nın en ıyı oyuncusu aykut mu :D lan gıt yenılgıyı kabullenemeyen botun tekı o fake ss mıs yok ya kendını bı bok sanıyor .d

Saçmalığa bakarmısın ya :) Bir fotoğrafa bakmak için dosya mı indireceğiz? Bir şeyi kanıtlıyorsun bari doğru-düzgün bir iş yap :)

Geri