ulan siz burada walwe yendıgı zmn hayvan gıbı dınazor gıbı yorum atmadınızmı balyoz noldu yok balyoç noldu dıe lan he sız kımsınız olm kaç kuruşluk adamsınız lan siz allah belamı verseydıde şu oyuna hiç başlamasaydım sizin gibi insanlarla tanışmazdım o kadar kısı bızım yendıgımız o kadar ınsan geldı o ws den sonra 1234 walwe yok noldu balyoz walwe koydumu felan bu mesajları benmı attım lan he ıster ql mı atarım ıster laf ederım lan şu laf eden adamlara bak cs ogrenmısler walwe ıyı bır ınsan ama siz degılsınız sızın walwele tek arkadaslıgınız aykutu yendıgı ıcındır walwe inanki arkadaslarının cogunu bız ezdık senınle olan arkadaslıkalrı yuzde 70 i tek bu yuzden şimdi senın gozune iyi gözükürler bak sana solıorum yemın ederımkı aranız bozulacak dusman olacaksınız ben bu kadarkı yıllık cs tecrubeme dayanarak solıorum bugun senın yanında olan 2 ay sonra senın sırtından vuracak her seyı zamana bırak ve izle cs alemınde kımın 3d olup kımın gh oldugunu herkesı sayarım bılıorum ıster reddetsınler ıster etmesınler herkes takım arkadasını savunur bu oyunda.ama tek bişey bılıorumki bu oyundan arkadaşlık edilmez eğerki birbirinize günenmesseniz ql ml atmıorum vazgtm hepınız kıngsınız kralsınız . nb dekı son mesajım aferın size dvm edın ztn benı ne bır sw de tuttular nede bır forumda hep işlerine gelemdıgım ıcın ! süper cs oynıorsunuz tmm mı fatıh senlede facede konusrum bi ara