~BaLyoZ* Varsa Maç bizim !

gl sıze kral .

gL beyler aradan sonra geri dönmeniz güzel :)

Hoşt ? ağzını topla birader ne diyon sen adam gibi konuş bozuşuruz sonra yalan mı hile olduğunuz konuşturma beni adam gibi dur söverim kaynanana senin zibidi Asıl size hoşt,
sen ne ara adam oldunda sağa sola laf atıyon seni aykut abi bıçak diye gezindirir.

Balyoz Balyoz Balyoz Su Balyozu ne kadr ovdunuz la :D Adam kıng kıng dedınız valve gldı bıletını kestı :D Su adamın .. Fazla kldrmayın kndını 1.5 birincisi sancak la :D
Ahahahaha Ay Gülmekten KArnım Ağırdı 17-4 yeniyordu Aykut Abi Sonra Valve Yediremedi Kendine .... Actı Aimi 20-19 yendi ayık ol konudan qq.

Ahahahaha Ay Gülmekten KArnım Ağırdı 17-4 yeniyordu Aykut Abi Sonra Valve Yediremedi Kendine .... Actı Aimi 20-19 yendi ayık ol konudan qq.

Aimimi açtı :D :D :D la uza bacaksız herif (:

gele kardeslerıme

sen ne ara adam oldunda sağa sola laf atıyon seni aykut abi bıçak diye gezindirir.

Yapmaya siz üç kuruş etmez hileciler mi beni adam yapıcak size bişey derim ama forumdan ban gelmese size ben m4'ün susturucunu takarım hıyarlık yapma ezik önce adam olun def gelin sizi tekde alırım ?

qele kardeşlrm bnm

allahım balyoza player diyolar adamın ghosta parası yetmiyo site 3dsiyle oynuyo fakir :)

pambık zaten gh bilmeyen yoktur hilesiz siz bu alemde bi team yenin ben daha oyun oynamayacam

allahım balyoza player diyolar adamın ghosta parası yetmiyo site 3dsiyle oynuyo fakir :)
pambık zaten gh bilmeyen yoktur hilesiz siz bu alemde bi team yenin ben daha oyun oynamayacam

BöyLe 2 yüzlülük görüLmemiş . Msnden kardeş kanka vb kelimeler kullanır cfg ister burda 3d der :w00t: cLan istediğin günleri ne çabuk unuttun . Meğer hileydik neden girdin . Herkes sana fake diyiyordu sayemizde isim yaptın sonra bi tarafın tavann yaptıı . Her neyse senin gibi 2 yüzlü koLpa insanlarla uraşamam sana başarıLar . Konularımıza bi daha ql Harici Pos kasma :wink:

Geri