~BaLyoZ* Varsa Maç bizim !

Hoşt hoştt gidin başka yerde havlayın . junior sen kendi aldığın xzoneye yan . her macta 3e 5 7 e 12 giden adam a bak maçlarda frag atar oLmuş hayırdır :)

Hoşt ? ağzını topla birader ne diyon sen adam gibi konuş bozuşuruz sonra yalan mı hile olduğunuz konuşturma beni adam gibi dur söverim kaynanana senin zibidi Asıl size hoşt,

gh de kendi adamına aim kayması diye bişey yok git o baban nadire sor :cool: utanmadan bile belli etmiyorum diyiyor. ulan salak maçlarda adam alamazdın şimdi yardırıyorsun bu şekilmi belli etmiyorsun :soru

senin gibi kalitesizleri,kişiliği bozuk birini ezmek için ghye gerek yok :001_tt2::001_tt2:

Hoşt ? ağzını topla birader ne diyon sen adam gibi konuş bozuşuruz sonra yalan mı hile olduğunuz konuşturma beni adam gibi dur söverim kaynanana senin zibidi Asıl size hoşt,
tek kelime lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: konumuza pos kasan sensin sana hoşt git başka konularda zıpla burası senin yerin değil . seviyendeki konulara gir :w00t:

2 gün sonra bomba gibi bi teamla gelecez bekleyin balyozdan 5 tane olsa yenemıceksınız :)

tek kelime lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: konumuza pos kasan sensin sana hoşt git başka konularda zıpla burası senin yerin değil . seviyendeki konulara gir :w00t:

Kimin Seviyesindeki konulara gireceği belli oldu lol'müş allahın noob'u seni süzme gerizekalı

2 gün sonra bomba gibi bi teamla gelecez bekleyin balyozdan 5 tane olsa yenemıceksınız :)
Sende beyın yoqqi olsa 5 tane balyozun her birinin maçta fragı en az 10 - 15 kill oldugunu farz edersek karsı team yıne el alamıyor demektir :cool:

İşte sana cıkaracagım teamda bakalım 10 kıl atabılecek mı mesele o az sabırlı olun :D

Balyoz Balyoz Balyoz Su Balyozu ne kadr ovdunuz la :D Adam kıng kıng dedınız valve gldı bıletını kestı :D Su adamın .. Fazla kldrmayın kndını 1.5 birincisi sancak la :D

perhh :D eziqler :D

Hasibde King oldu vay anasını ya :D

Balyoz Balyoz Balyoz Su Balyozu ne kadr ovdunuz la :D Adam kıng kıng dedınız valve gldı bıletını kestı :D Su adamın .. Fazla kldrmayın kndını 1.5 birincisi sancak la :D

Forumda Balyoz Kinq Die Konusuluyor Ama Sen ve Silah arkadasların :scared:

Başarılar tartışmayalım !

TURNUVA GUNU .. Başka bşey demıyoruz..

Adamın adı Yeter qeLe-

Bi adamı Bu kadar Büyütmeyin !!!!

Fake hile programını yeni mi ürettiniz la siz ?

Geri