0
EXE RANK
eмre erɢιɴ
Fexe Kullanıcısı
Arkadaşlar Konu Başlığında Belirtmiş Olduğum gibi Csv1.5 Bırakıyorum. Sebebi v1.5 bugüne kadar Sadece I'm AweSome * <Dg> Emre Arkadaşım Oynuyor diye oynuyordum kardeşim çünkü 11 senelik. Ama artık bırakma kararı aldım kendimi dahada çok geliştireceğim.Steam üyeliğim 1 senedir vardı sadece Gather Kasıyordum artık sadece Steam Kasacağım. Emre kardeşim çok ısrar ederse sadece 5 10 dk lık pub gırebılırım onun hatrına o kadar Cs1.5le İletişimimi Kesiyorum tamamen. Son Olarak Kendi Yapımım Bomba Real Cfgmi Koyacağım Bana Göre Aşırı Derecede Sağlam. Bu Confige Ait Olmayan Fraglarım Var Bugüne Kadar Attığım çok frag var. Kayıt Etmedim Onlarıda Paylaşacağım.Pcmde Csv1.5 Yoktur. Steam Üyeliğimi Paylaşıyorum isteyen ekleyebilir. : the_ironface. Nickim şu anlık Stewart'dır değiştirecek Olursam xaeN kullanacağım bu nıckler bana aittir.
Gelelim sslere.
Senoynada Atmış Olduğum bir kaç fragım ;
Kingof Fraglarım ;
Dalgasına

Bu ssde Ekran Karanlık çıkmış bilenler bilir. eski sxede el başları ekran kararması yaşanıyordu.
Fraglar Bu Kadar Şimdi Ws Sslere ve Maç ssler Geçelim.
Şimdi Ws Sslere Geçelim Bazı Arkadaşlar Bana darılabilir. Şimdiden Kusura bakmasınlar.. Ne var Ne yok paylaşıyorum.
Sslerim Bu Kadar Tüm sslerimdir bazı arkadaşlarım darılabilir kusra bakmasınlar...
VEEEEEEEEEEEEEE BOMBA Fragımı En Sona Sakladım... ;
bi arkadaşın ssini paylaşmadım
anladı o kendini 
Cfgmi Paylaşıyorum. Cfgmi Kendim Yaptım %100 kendi yapımımdır.
Link : http://www.upload.tc/download/186515/batuyeni.rar.html
Yorumlarınızı Bekliyorum ALLAHA EMANET OLUN!
Gelelim sslere.
Senoynada Atmış Olduğum bir kaç fragım ;

Kingof Fraglarım ;

Dalgasına

Bu ssde Ekran Karanlık çıkmış bilenler bilir. eski sxede el başları ekran kararması yaşanıyordu.

Fraglar Bu Kadar Şimdi Ws Sslere ve Maç ssler Geçelim.

Şimdi Ws Sslere Geçelim Bazı Arkadaşlar Bana darılabilir. Şimdiden Kusura bakmasınlar.. Ne var Ne yok paylaşıyorum.

Sslerim Bu Kadar Tüm sslerimdir bazı arkadaşlarım darılabilir kusra bakmasınlar...
VEEEEEEEEEEEEEE BOMBA Fragımı En Sona Sakladım... ;

bi arkadaşın ssini paylaşmadım

Cfgmi Paylaşıyorum. Cfgmi Kendim Yaptım %100 kendi yapımımdır.
Link : http://www.upload.tc/download/186515/batuyeni.rar.html
Yorumlarınızı Bekliyorum ALLAHA EMANET OLUN!