b A t u * <Dg> Csv1.5 Bırakıyorum Orjinal Bomba Configim Konuda Buyrun.

Konu Nasıl ?

• Kullanılan toplam oy
    41
0
EXE RANK

eмre erɢιɴ

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
eмre erɢιɴ
Arkadaşlar Konu Başlığında Belirtmiş Olduğum gibi Csv1.5 Bırakıyorum. Sebebi v1.5 bugüne kadar Sadece I'm AweSome * <Dg> Emre Arkadaşım Oynuyor diye oynuyordum kardeşim çünkü 11 senelik. Ama artık bırakma kararı aldım kendimi dahada çok geliştireceğim.Steam üyeliğim 1 senedir vardı sadece Gather Kasıyordum artık sadece Steam Kasacağım. Emre kardeşim çok ısrar ederse sadece 5 10 dk lık pub gırebılırım onun hatrına o kadar Cs1.5le İletişimimi Kesiyorum tamamen. Son Olarak Kendi Yapımım Bomba Real Cfgmi Koyacağım Bana Göre Aşırı Derecede Sağlam. Bu Confige Ait Olmayan Fraglarım Var Bugüne Kadar Attığım çok frag var. Kayıt Etmedim Onlarıda Paylaşacağım.Pcmde Csv1.5 Yoktur. Steam Üyeliğimi Paylaşıyorum isteyen ekleyebilir. : the_ironface. Nickim şu anlık Stewart'dır değiştirecek Olursam xaeN kullanacağım bu nıckler bana aittir.

Gelelim sslere.

Senoynada Atmış Olduğum bir kaç fragım ;

7tvjw.jpg

7tvkk.jpg

7txx3.jpg

7txym.jpg

7tyc9.jpg

Kingof Fraglarım ;

7tvlu.jpg

7tvn3.jpg

7tx97.jpg

Dalgasına :D:D

7txdk.jpg

7txl9.jpg

7txm5.jpg

7txq6.jpg

7txqy.jpg

7txs3.jpg

7txt5.jpg

7txu3.jpg

7txvd.jpg

7txvz.jpg

7txzv.jpg

Bu ssde Ekran Karanlık çıkmış bilenler bilir. eski sxede el başları ekran kararması yaşanıyordu.

7ty43.jpg

7tyd9.jpg

7tyl5.jpg

Fraglar Bu Kadar Şimdi Ws Sslere ve Maç ssler Geçelim.

7tynu.jpg

7typv.jpg

7tyqx.jpg

7tysp.jpg

7tyts.jpg

7tyv1.jpg

7tyw8.jpg

7tyyu.jpg

7tyzn.jpg

7tz23.jpg

7tzky.jpg

7tzjm.jpg

7tz3u.jpg

Şimdi Ws Sslere Geçelim Bazı Arkadaşlar Bana darılabilir. Şimdiden Kusura bakmasınlar.. Ne var Ne yok paylaşıyorum.

7tz9x.jpg

7tzf7.jpg

7tzh3.jpg

7tzm5.jpg

7tzn1.jpg

Sslerim Bu Kadar Tüm sslerimdir bazı arkadaşlarım darılabilir kusra bakmasınlar...

VEEEEEEEEEEEEEE BOMBA Fragımı En Sona Sakladım... ;

7tzq7.jpg

bi arkadaşın ssini paylaşmadım :D anladı o kendini :D

Cfgmi Paylaşıyorum. Cfgmi Kendim Yaptım %100 kendi yapımımdır.

Link : http://www.upload.tc/download/186515/batuyeni.rar.html

Yorumlarınızı Bekliyorum ALLAHA EMANET OLUN!

ilk yorum benden olsun kardsm basarılar dılerm sende allaha emanet ol cfg için teşekkürler

Real hayatta başarılar Batu.

Teşekkürler dürümcü necmi usta.

Hayırlısı olsun kanka :D

steam da başarılar eyw cfg için :)

kardesım link olmusss Dosya Tc weya htfilke atarmsın

ws de ağlayan çok olmuş batu kardeşim fraglar için ql steamda başarılar cfg için teşekkürler .

Teşekkürler .

Arkadaşlar Konu Başlığında Belirtmiş Olduğum gibi Csv1.5 Bırakıyorum. Sebebi v1.5 bugüne kadar Sadece I'm AweSome * <Dg> Emre Arkadaşım Oynuyor diye oynuyordum kardeşim çünkü 11 senelik. Ama artık bırakma kararı aldım kendimi dahada çok geliştireceğim.Steam üyeliğim 1 senedir vardı sadece Gather Kasıyordum artık sadece Steam Kasacağım. Emre kardeşim çok ısrar ederse sadece 5 10 dk lık pub gırebılırım onun hatrına o kadar Cs1.5le İletişimimi Kesiyorum tamamen. Son Olarak Kendi Yapımım Bomba Real Cfgmi Koyacağım Bana Göre Aşırı Derecede Sağlam. Bu Confige Ait Olmayan Fraglarım Var Bugüne Kadar Attığım çok frag var. Kayıt Etmedim Onlarıda Paylaşacağım.Pcmde Csv1.5 Yoktur. Steam Üyeliğimi Paylaşıyorum isteyen ekleyebilir. : the_ironface. Nickim şu anlık Stewart'dır değiştirecek Olursam xaeN kullanacağım bu nıckler bana aittir.

Gelelim sslere.

Senoynada Atmış Olduğum bir kaç fragım ;

7tvjw.jpg

7tvkk.jpg

7txx3.jpg

7txym.jpg

7tyc9.jpg

Kingof Fraglarım ;

7tvlu.jpg

7tvn3.jpg

7tx97.jpg

Dalgasına :D:D

7txdk.jpg

7txl9.jpg

7txm5.jpg

7txq6.jpg

7txqy.jpg

7txs3.jpg

7txt5.jpg

7txu3.jpg

7txvd.jpg

7txvz.jpg

7txzv.jpg

Bu ssde Ekran Karanlık çıkmış bilenler bilir. eski sxede el başları ekran kararması yaşanıyordu.

7ty43.jpg

7tyd9.jpg

7tyl5.jpg

Fraglar Bu Kadar Şimdi Ws Sslere ve Maç ssler Geçelim.

7tynu.jpg

7typv.jpg

7tyqx.jpg

7tysp.jpg

7tyts.jpg

7tyv1.jpg

7tyw8.jpg

7tyyu.jpg

7tyzn.jpg

7tz23.jpg

7tzky.jpg

7tzjm.jpg

7tz3u.jpg

Şimdi Ws Sslere Geçelim Bazı Arkadaşlar Bana darılabilir. Şimdiden Kusura bakmasınlar.. Ne var Ne yok paylaşıyorum.

7tz9x.jpg

7tzf7.jpg

7tzh3.jpg

7tzm5.jpg

7tzn1.jpg

Sslerim Bu Kadar Tüm sslerimdir bazı arkadaşlarım darılabilir kusra bakmasınlar...

VEEEEEEEEEEEEEE BOMBA Fragımı En Sona Sakladım... ;

7tzq7.jpg

bi arkadaşın ssini paylaşmadım :D anladı o kendini :D

Cfgmi Paylaşıyorum. Cfgmi Kendim Yaptım %100 kendi yapımımdır.

Link : http://www.upload.tc/download/186515/batuyeni.rar.html

Yorumlarınızı Bekliyorum ALLAHA EMANET OLUN!
Paylaştıgın cfg resimdeki cfg değil.Fps yerleri ve şekilleri farklı.Birde colorlar farklı.Ayrıca resimlerde tek bir cfg olduguna emin misin ?

Ben zaten konuda belirttim bu attığım fraglar cfgm ie değil dedim. iyi okursan görebilirsin. yenı cfgle attıgım fraglar format attıgım ıcın fraglarımda gıttı fraps'ın ıcındeydi. Ben zaten belirttim bu cfgm yeni cfg 2 3 haftalık tı ama cok saglam bana göre bu fraglar onla değil söyledim zaten. Pardon belirtmemişim tekrardan söyliyeyim bu cfgm realdir. Ama fraglar bu cfgle değildir yeni cfgmdir bu realimdir.

ql kanka real hayatında basarılar.

Eyvallah anılım.

basarıLar kardesım adamın dıpısın kodugum gıbı kal :D fraglar canLı ;]

Eyvallah ÜNALIM SENDE ÖYLESİN.!

Bu arada cfgyi deneyen arkadaşlar yorum atarlarsa sevinirim nasıl diye.

cfg icin tesekkürler .)

Teşekkürler.

teşekkürler.

Eyvallah Sağolun.

Geri