aynadaki kimdi ?18+

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan __v__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

__v__

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
__v__
Merhaba arkadaşlar ,size başımdan geçen bir olayı anlatıcam :sad:ogün salı günüydü ben henüz 16 yaşındaydım ve sabah 12 gibi kalktım üstümü giyindim sonra banyoya gittim ve yüzümü yıkadım ( siz yüzünüzü yıkarkan öne eğilirsinizya) sonra yüzümü yıkadıktan sonra aynaya baktım arkamda bir adam :scared:öle bir çığlık attımki mahalle ayağa kalktı ,gözlerimi kapatıp açtıktan sonra adam gitmişti .Hemen arkadaşlarımı aradım kafeye gittik 2 çift muaabbet ettik sonra ayrıldık ben eve geldim ve televizyonu açtım gözümün önünden o adam gitmiyordu elinde balta vardı ve dişleri yamuk yumuktu ve heryeri kan içindeydi :bored:
Sonra annem ve babam geldi bu olayı onlara anlatmadım çünki birdaha korku filmi izlemem yasaklanırdı :laugh:ve hatırladımki geçen hafta DİRİ DİRİ GÖM filmini izlemiştim ve ordaki katilin aynısını görmüşüm ben sizin yerinizde olsam korku filmi izlemesdim :cool:

saol paylaşım ıcn

etkisinde kalmaman gerek psikolojin için korkarsan sıradan bir film olduğunu hatırla ve gülüp geç morallenirsin ben korkmam mesela

yorumlar için tşkürler :D

Geri