0
EXE RANK
__v__
Fexe Kullanıcısı
Merhaba arkadaşlar ,size başımdan geçen bir olayı anlatıcam :sad
gün salı günüydü ben henüz 16 yaşındaydım ve sabah 12 gibi kalktım üstümü giyindim sonra banyoya gittim ve yüzümü yıkadım ( siz yüzünüzü yıkarkan öne eğilirsinizya) sonra yüzümü yıkadıktan sonra aynaya baktım arkamda bir adam :scared:öle bir çığlık attımki mahalle ayağa kalktı ,gözlerimi kapatıp açtıktan sonra adam gitmişti .Hemen arkadaşlarımı aradım kafeye gittik 2 çift muaabbet ettik sonra ayrıldık ben eve geldim ve televizyonu açtım gözümün önünden o adam gitmiyordu elinde balta vardı ve dişleri yamuk yumuktu ve heryeri kan içindeydi :bored:
Sonra annem ve babam geldi bu olayı onlara anlatmadım çünki birdaha korku filmi izlemem yasaklanırdı :laugh:ve hatırladımki geçen hafta DİRİ DİRİ GÖM filmini izlemiştim ve ordaki katilin aynısını görmüşüm ben sizin yerinizde olsam korku filmi izlemesdim

Sonra annem ve babam geldi bu olayı onlara anlatmadım çünki birdaha korku filmi izlemem yasaklanırdı :laugh:ve hatırladımki geçen hafta DİRİ DİRİ GÖM filmini izlemiştim ve ordaki katilin aynısını görmüşüm ben sizin yerinizde olsam korku filmi izlemesdim