Aşk Sözleri

senİ Sevİyorum..

Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,nede Zaman Seni Unutmaya Yetecek,bırakıp Gitsende Unuturum Sanma,zaman Alışmayı Öğretir,unutmayı Asla...

Gözlerin Nehir KaşLarın Köprü Olsa Tam Ortasından Geçerken Ipler Kopsa Yanagından Süzülüp DüşSem Dudagına. Beni Öpermisin Yoqsa Bir Göz Yaşı Gİbİ Silermisin.. ?

Dün Gece Uyurken Bir Melek Gönderdim

Seni Izlemesi Için;umduğumdan Da Çabuk Geldi

Sordum Neden Döndün?dediki:

bir Melek Başka Bir Meleği Izleyemezki..

Kalbimin Senden Çektiğini Abd.usema Binladinden Çekmedi,yüreğimin Teröristi! Dünya BirleşSe Seni Yok Edemez. Akıbetim Ikiz Kulede Olsa Yine Seni Seveceğim.

Dostluk Aglamaksa,yüregimdeki Acıyı PaylaşMaksa,üzüldüğümde Sıcak Bir Kucaksa Ve Dostum Için AteşE Atılmaksa,dünya Durana Bu Ruh Ölene Dek Dostumsun.

Sevgİ Yüksek Tepelerde Açan Çİçeğe Benzer.önemlİ Olan Onu Kopartmak Değİl,ömür Boyu YaşAtmaktir!

Balıkların Askını Bilirmisin Ben Bilirim Hic Dokunamazlar Birbirlerine Ama Yüreklerinde Hissederler Sevgiyi Bende Sana Hic Dokunamıyorum Ama Hep Kalbimdesin

Sevgi Tıpkı Birgül Gibidir, Rastgele Tutarsan Dikenleri Eline Batar, Yaprakları Açarsan Içindeki Duyguları Akar, Tutmasını Bilirsen O Gül Sana Tapar!!!

Kendine Öyle Birini,bulki Sen Onun Için Ölmeyi DüşÜnürken O Senin Için Ölmüş Olsun.

Sevgi Etrafındakileri Feda Edebileceklerle Ölçülüyorsa Dön Etrafına Bir Bak,gördüğün Her Şeyi Feda Edebilirim,ama Sakın Aynaya Bakma....!

Bizim Isyanımız Sokaklara Güzelim...kaldırım TaşLarında Aç Yattığımız Zamanlara... Bizim Isyanımız Senin Gibi Kahpelere Güzelim Sevip Terk Edildiğimiz Zamanlara

Kalbin Beni Silse,çabucak Unutsada O Sıcak Ellerin Başka Birini Tutsada Yıllar Gözyaşlarını Bensiz Kurutsada Mahşerde Benimsin Bunu Sakın Unutma!!

Yaşamak Özlemsiz, Özlem Sevgisiz, Sevgide Sensiz Olmaz.unutmaki Sevilmek Herzaman Beraber Olmak Değil, Sensizken Bile Seninle Olabilmektir...

Gölgeler DüşSede Yüreğinin Üstüne,günneşIni Sakın Söndürme...eğer Umut Yoksa YaşAm Çok Uzak Kalır Insana...unutma;senden Bİr Tane Daha Yok Bu Dünya Da..

Geceleri Uzaklara Cığlık Olur Sesim Denizden Cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Özlemim Bu Sabah Senin için Aralandı Gözlerim

"gunaydın Herşeyim"

Geri