Aşk Sözleri

Bir Gün Yaşlı Gözlerle Gelip,ben Mi Dünya Mı Diye Soracaksın. bense Dünya Diyeceğim.sonra Yaşlı Gözlerle Çekip Gideceksin Ama Bilmeyeceksin Ki Tüm Dünyam Sensin

Ağlarken Başını Dik Tutki Gözyaşların Ağladığın Kişi Gibi Aşağı Düşmesin

Unutma Birlikte Yaşayabileceğin Değil Onsuz Olamayacağın Biriyle Ol.geldiğinde Boşluk Dolduran Değil Gittiğinde Yeri Doldurulamayanlardan Ol.

Gözlerin Dalarsa Bilki Düşündüm Seni,kulağın Çınlarsa Bilki Andım Seni,gece Uyanırsan Bilki Resmini Öptüm,gözlerin Yaş Damlarsa Bilki Sensiz Öldüm

Aşkım Çılgın Dalgalar Kadar Deli , Engin Denizler Kadar Sonsuz , Durgun Sahiller Kadar Masumdur Benim!!!

Uçurumdan Düşerken Tutunacak Dalım Olsan Ölmekten Değil Seni Kırmaktan Korkarım...

Özlemek Güzeldir, Özlüyorsa Özlenen. Beklemekte Güzeldir, Bekliyorsa Beklenen. Sevmek ! O işte Herşeye Bedeldir, Seviyorsa Sevilen Seni Seviyorum Diyen Dillere Değil Senin için Ağlayan Gözlere inan << G Ü L Ü M <<

Insan Birkez Ölür, Ölü Bir Kez Gömülür, Gerçek Sevgiler Ne Ölür Nede Gömülür...

Ne Seni Unutmak Gibi Bir Çaba Var içimde Nede Aşkımı Körükleyen Bir Rüzgar,ne Seni Görmeden Durabilecek Kadar Güçlüyüm Nede Görmeye Dayanacak Kalbim Var...

Içinde Bilemediğin Bir Burukluk Hissedersin. gece Seni Geçmişe ***ürür.dostların, arkadasların Sanki Yanında Gibidir. aslında Çok Uzaktadırlar. Özler, Özlersin!...

Yalan Doğrudan, Karanlık Aydınlıktan Kaçar. güneş Yanlızda Olsa Etrafa ışık Saçar; üzülme Iyilerin Kaderidir Yanlızlık: Kargalar Sürüyle Uçar Kartallar Ise Yalnızdır.

Dünyada iki Gül Olsun. biri Kırmızı Diğeri Beyaz Olsun. sen Beni Unutursan kırmızı Güller Solsun, ben Seni Unutursam Beyaz Güller Kefenim Olsun...

Bu Akşam Yıldızlarla Yakamozları Sevişirken Yakaladım. Imrendim Onlara Bukadar Uzak Olmalarına Rağmen Böyle iç içe Olmalarına!

Sen Depremle Girdin Gönlüme, Fay Hattı Çizdin Yüreğime, Enkazlar Bıraktın Üzerime, Artçılar Hala Devam Etmekte, Özlenmektesin Bi-tanem 8.4 Şiddetinde.

Seni Uzak Kumsallardaki Kumları Sayacak Kadar Değil O Her Kum Tanesinin Üzerine ismini Yazacak Kadar Seviyorum.

Ne Kafama Göre Bir Kız Bulabildim, nede Kızların Istediği Kadar Basit Olabildim. kız Dediğin Istanbul Gibi Olmalı Feth Edilmesi Zor,fatihi Tek Olmalı......

Bir Delinin Seni Öpmesine izin Ver Ama Bir Öpücüğün Seni Delirtmesine izin Verme

Sen Cehennem Olsan Sanma Ki Senden Vazgeçerdim. sana Kavuşmak için Kimbilir Ne Günahlar işlerdim.

Sevilmekmi?'hiç Tanımadım Ki..' ya Gülmek? 'çoktan Unuttum'.. Yaşamak Mı?' Boş Ver.. 'aşK Ne Mi? 'büyük Bir Yalan'.. mutsuzluk Mu? 'o Benim Dünyam...

Bir Dost Yüzüne ihtiyac Duyduğun Da Geceleri Yıldızların, Gunduzleri ise Bulutların Arkasında Sana Gülümsüyor Olacağım...

Geri