Art`z | vs. [NON] +1 bonus.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAAKEE!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gereksiz post kasmayın.
aksi halde gereni yapmak zorunda bırakmayın
Bilmiyorsanız öğretiyim Başarıya Teşekkür ediceksiniz burası Forumda kaynaşma yada Sohbet bölümü değil.Maç vS. bölümü dikkate alınız.

iyi forumlar.

Başarıya Teşekkür.

Gereksiz post kasmayın.
aksi halde gereni yapmak zorunda bırakmayın
Bilmiyorsanız öğretiyim Başarıya Teşekkür ediceksiniz burası Forumda kaynaşma yada Sohbet bölümü değil.Maç vS. bölümü dikkate alınız.

iyi forumlar.

Mod luğu bilmiyorsan ; bizde sana yardımcı oluruz , öğretiriz.

Başvuru noktası ; KRAL <OTTO>

Başarılara teşekkürler.

Mod luğu bilmiyorsan ; bizde sana yardımcı oluruz , öğretiriz.

Başvuru noktası ; KRAL <OTTO>

Başarılara teşekkürler.
ben moderatörlüğü gayet iyi biliyorum işte belki bu yüzden buradayım :) Nerde yanlış yapıyorum acaba ? açtığım konularda gereksiz saçma sapan kelimeler kullanarak mı yoksa sizin gibi Maç ss'lerinde oyun havası v.s söyleyerek mi nerde ben bana yetecek herşeyi iyi biliyorum kimseden birşey öğrenmeme gerek yok yaşım olmuş 21 ;) kimseden birşey öğrenecek değilim hani.önce bir kendi attığın konulardaki cevaplara bak sonra biraz büyü gel bana cevap at ?

ben moderatörlüğü gayet iyi biliyorum işte belki bu yüzden buradayım :) Nerde yanlış yapıyorum acaba ? açtığım konularda gereksiz saçma sapan kelimeler kullanarak mı yoksa sizin gibi Maç ss'lerinde oyun havası v.s söyleyerek mi nerde ben bana yetecek herşeyi iyi biliyorum kimseden birşey öğrenmeme gerek yok yaşım olmuş 21 ;) kimseden birşey öğrenecek değilim hani.önce bir kendi attığın konulardaki cevaplara bak sonra biraz büyü gel bana cevap at ?
Tartışma yaratma diye kocaman kocaman yazıyorum yine aynısın yine aynısın yaşın 21 ama adam değilsin oyunculuğunu bilmiyorsun "tebrikler" diyip geçmek bu kadar zor mu ? Modluğunu bizim konularımızda ispatlıyacağına git başka konulara da bak. Neymiş Türkçe kötü kullanımından konu kilit. Netbilginin'de açılan 10 konudan 9'nda zaten Türkçe kötü kullanımı var git onlara öğret sonra bizim konularımızı kitle.

Geri