Art`z | vs. [NON] +1 bonus.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAAKEE!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne demek hayatim :D

adam gibi gelip gl atsa eyvallah ama yediremiyolar iste :D oyundur kardesim bu yenmekte var yenilmekte yeri gelir kasarsin maci alirsin yeri gelir kasamazsin maci verirsin bu boyledir yani.

ama adamlar tutturmus eski king turkusu 50 sene gider bu kingler neyse son yorum bu kolay gelsin
ağzından bal damladı şekerim. :D Aynen katılıyorum sana :)

Ama yarildim ya , nicklere bakarmisin :D :D bide yenilmisler ahahahahaha :D

DN ; adamlar eski king , adamlar [Non] ' dagilin
sanane bizim tagımızdan gl ver geç boş yere post kasma ok.

GL. yalnız milattan önceki konu sanırım :) kim güncel ettiyse ;) Sevinin dünkü faziletten sonra biraz moral bulun. :D

GL. yalnız milattan önceki konu sanırım :) kim güncel ettiyse ;) Sevinin dünkü faziletten sonra biraz moral bulun. :D
konumuza yorum atmassan sevinirim senin gele'ne kalmadık, tartışmada yaratma sanane.

gl verip gecmezsem ne yapican ? post'da kastigim yok hani rezillik ve pasifliklerini soyluyorum ok ? ;) tagina bisey demiyorum zaten mal mal nickler alip egleniyosunuz onu elestiriyorum canim ok hadi yeter bu kadar sana

qL & Başarılar.

geLee BasariLar artz Team

teşekkürler herkese.

Şampiyonlar tartışmaya gerek yok yenilen team başarı desin tebrik etsin.Yene team zaten yenmiştir.

ql beyler bunlar yenılmekten doymadı noldu negatıve abı alsna hepsını 1ws5 yapsna ?

1 ara ben su nonlarla mac atayımda cizik movie yapayım +5 bonus koyalım :D

kardes tassak mode ya ıdare et :D

teşekkürler.

ankaranın bağlarııı büklüm büklüm yolarrıııı :thumbup1:

Geri