0
EXE RANK
vegabond12
Fexe Kullanıcısı
Öncelikle Vaktinizi Çaldığım İçin Özür DiLerim.
Arkadaşlar,Vakit Öldürdüğümüz Ve Boşa Zaman Geçirdiğimiz Bu Oyun. [Cs] Ciddiye alan arkadaş Çok. Bu Konu Onlar İçin.
Ben Bu Oyuna arkadaş tavsiyesi ile başladım 3 sene önceki zevk ve şevki şuan 4 gözle arıyorum. arkadaşlar lütfen bir oyun için şahısa ve aile bireylerine küfür etmek kadar çirkin birşey yoktur. bu daha çok oyunu kirletir ve insanı oyundan soğutur.
3 sene önceki oynadıgım ortam, arkadaşlık,dostluk hiç birisi yok. Şimdi Ortamlar. Herkez Cfg Vall Aim Peşinde.
Ya arkadaşlar k.bakmayın ama. adam benle koca 1 hafta gece gündüz canım cicim knkam kardeşim dedi. bende seviniyordum bi arkadaş kardeş blduk hadi bakalım eski formumuzu yakalabilcekmiyiz diye. adam 1 hafta sonra benden cfg aldıktan sonra ne selam var... ne haber. Yapmayın Abi Lütfen .
Ha Bide Şöyle Birşey Var 1 hafta boyunca adam cfg almak için senle ölümüne kardeş oluyor.
bide cfg beğenmeyincede gelip sövüyor ALLAH isla etsin.
Bu oYunu bu kadar ciddiye almayın lütfen.. Sabah 11 de giriyorum 2 saat oynayıp ailemle oturup sohbet ediyorum. saat 11 de gördüğüm adam gece 1 de hala orda top15 yarışında hey allahım. seni top15 mi kurtarcak allah aşkına .
Diyeceğim Bu Kadar Zamanınzı Aldıgım İçin Özür Dilerim
Re[L]aX | ~Chi`Mania <FF>
Reklam Gibi Olmasın Belkide Onlar Beni Şuan Hatırlamıyorlar Ama Sanal alemde abi kardeş dost olarak gördüğüm üç isim var.
Agree <aci> [AriF] The eq[Le]s [Nuri aBim] Kimya [Yusuf] Yusufum senle henüz yeniyiz ama çok kıyak adamsın

Re[L]aX | ~Chi`Mania <FF> Relax cLan Sevgilerle