Arkdaşlar Lütfen Herkez Baksın.

0
EXE RANK

vegabond12

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
vegabond12

Öncelikle Vaktinizi Çaldığım İçin Özür DiLerim.

Arkadaşlar,Vakit Öldürdüğümüz Ve Boşa Zaman Geçirdiğimiz Bu Oyun. [Cs] Ciddiye alan arkadaş Çok. Bu Konu Onlar İçin.

Ben Bu Oyuna arkadaş tavsiyesi ile başladım 3 sene önceki zevk ve şevki şuan 4 gözle arıyorum. arkadaşlar lütfen bir oyun için şahısa ve aile bireylerine küfür etmek kadar çirkin birşey yoktur. bu daha çok oyunu kirletir ve insanı oyundan soğutur.

3 sene önceki oynadıgım ortam, arkadaşlık,dostluk hiç birisi yok. Şimdi Ortamlar. Herkez Cfg Vall Aim Peşinde.

Ya arkadaşlar k.bakmayın ama. adam benle koca 1 hafta gece gündüz canım cicim knkam kardeşim dedi. bende seviniyordum bi arkadaş kardeş blduk hadi bakalım eski formumuzu yakalabilcekmiyiz diye. adam 1 hafta sonra benden cfg aldıktan sonra ne selam var... ne haber. Yapmayın Abi Lütfen .

Ha Bide Şöyle Birşey Var 1 hafta boyunca adam cfg almak için senle ölümüne kardeş oluyor.
bide cfg beğenmeyincede gelip sövüyor ALLAH isla etsin.

Bu oYunu bu kadar ciddiye almayın lütfen.. Sabah 11 de giriyorum 2 saat oynayıp ailemle oturup sohbet ediyorum. saat 11 de gördüğüm adam gece 1 de hala orda top15 yarışında hey allahım. seni top15 mi kurtarcak allah aşkına .

Diyeceğim Bu Kadar Zamanınzı Aldıgım İçin Özür Dilerim

Re[L]aX | ~Chi`Mania <FF>

Reklam Gibi Olmasın Belkide Onlar Beni Şuan Hatırlamıyorlar Ama Sanal alemde abi kardeş dost olarak gördüğüm üç isim var.

Agree <aci> [AriF] The eq[Le]s [Nuri aBim] Kimya [Yusuf] Yusufum senle henüz yeniyiz ama çok kıyak adamsın :)

Re[L]aX | ~Chi`Mania <FF> Relax cLan Sevgilerle

güzel yazmıssın gardas . abimde bu botlar yüzünden bıraktı oyunu . çekemiyolar . kime kardes dedıysek bu sanalde cfg aldı gh dedi küfür etti . hll olsun güzel yazı

Kardeşim içimden ne geldiyse onu yazdım inşallah bazı kardeşlerimiz bu yazıyı okuyupta aklı başlarına gelir ve kendilerine çeki düzen verirler.

GüzeL olmus kardeş hLL olsn :))

Estafurullah kardeşim saolasın

güzeL yazmışsın krdeş haklısın beNimde Şimdi Cok güveNdigim Arkadaşlarım Kardeş Dediklerim vaR bide eskiden krdeş diyipte 2 gün sonra sövenler vaR..

aynen kardeşim

doğru seylere degınmısın kardesım.

elimizden geldiği kadar yazdık bişeyler

Çok Doqru Yazmışsın Kardesim TeşekkürLer :)

Arkadaşlar Çevrenizde Çok Arkadaşınız Olabilri Ama Hepsini Dostunuz Yapmayın Cs için demiyorum reaL olarak

Geri