Arkdaslar konunun yerı burası degıl bılıyorum ama herkes gorsun dıye acıyorum

Bana sorsalar kim yener diye destruction derdim ama ezmişsniz helal olsun

-Romesto.` Hello ?

berat benı iyi tanırsın kardesm o record mactan 1 gun onceydı benı bılırsın yalan soylemem bizimkıler yenmıs HLL olsun ama p.tesı yada salı aksamı bıdaha atarız sorun olmaz yani.. ama o yasinide adam bılırdım megersem tam bı yav sak mıs

Lafını bilip konuşcak sonra ağlatırlar ;)

Aynen büyük konusmayacklarr demıs atalarımız yoksa aglatırlar boyle :D

hll kardas ben o clandan jaambonne amk erkekler birde bunu gördkten snra sogudum o macta yokum ben Basarılar ql .

Halen Oynuyolar :D

Yazııııık valla yazık cürmün nede cs bırakmasına mac atıyon olcay :)

Eyw kardeşim sanada bu yakışır . BÜKEMEDİĞİ BİLEĞİ ÖPECEK
dogru kardeş ne diyim bzmkler mal yenılıyorlar gh gh diye aglıyorlar bende o clandan oldugum ıcın fazlada birşey demıorum sadece hll diyorum k.g devamını bekleriz

13 yasındakı bebeden ne beklersınız kı :S :D

:D beyler şöyle birşey var ben adama dedim yenerseniz cs bırakıcaz die fakat ben mac öncesi zaten söyledim ama aldırış etmediler dedimki gecen gün record aldın suanda 3 fake var qaranlık dazee sexshey bu 3 ü fake dedim adamlar macta ezmisler orasına eyw gl fakat ben seytana uyduma da vs dedim clanındakı en saglam adamını getır onada ws dedim gelmedi gelemez cünkü nie hızlı giden atın boku seyrek düşerms :D bi yere kadar ayık?

:D beyler şöyle birşey var ben adama dedim yenerseniz cs bırakıcaz die fakat ben mac öncesi zaten söyledim ama aldırış etmediler dedimki gecen gün record aldın suanda 3 fake var qaranlık dazee sexshey bu 3 ü fake dedim adamlar macta ezmisler orasına eyw gl fakat ben seytana uyduma da vs dedim clanındakı en saglam adamını getır onada ws dedim gelmedi gelemez cünkü nie hızlı giden atın boku seyrek düşerms :D bi yere kadar ayık?
Bak canım hala AGLIYORSUN yirim seni :)

Bak canım hala AGLIYORSUN yirim seni :)
sen şöyle yavaştan uza amk lalesi düne kadar clanındaki adamlar hilesin die mac atmıordu bızle amcık dinden imandan cıkarıon adamı enayi neyin tribindesin sen bot laleye bak gel sımdı getır real takımını atalım aynı kurallar gene geçerli, cs bırakmasına amcık 3 fake çekmişim macı almıssın söze gelince yok 24 yasındayım cart curt yaşının adamı ol biraz ben 16 yasındayım senden daha olgunum yada 15 16 yasındakı insan senden daha olgundur kardeşim hadi yoluna

sen şöyle yavaştan uza amk lalesi düne kadar clanındaki adamlar hilesin die mac atmıordu bızle amcık dinden imandan cıkarıon adamı enayi neyin tribindesin sen bot laleye bak gel sımdı getır real takımını atalım aynı kurallar gene geçerli, cs bırakmasına amcık 3 fake çekmişim macı almıssın söze gelince yok 24 yasındayım cart curt yaşının adamı ol biraz ben 16 yasındayım senden daha olgunum yada 15 16 yasındakı insan senden daha olgundur kardeşim hadi yoluna
La bebe sen neyin kafasındasın la ben diyorum maç sen diyorsun olgunluk AGLAAA :)

Marıo kım realı degıl galıba bı adam realını neden almaz macta real ise eyw

REAL Mİ DEĞİL :D qweqwe

REAL Mİ DEĞİL :D qweqwe

Geri