0
EXE RANK
SeytanaUydum
Fexe Kullanıcısı
yok kardeşim ya öyle kendini king sanan bebelere gününü gösterdik sadeceAdam sistemli çalışmış ses kaydı bile almış.![]()

yok kardeşim ya öyle kendini king sanan bebelere gününü gösterdik sadeceAdam sistemli çalışmış ses kaydı bile almış.![]()
Eyw KardeşimBana sorsalar kim yener diye destruction derdim ama ezmişsniz helal olsun
-Romesto.` Hello ?
Eyw kardeşim sanada bu yakışır . BÜKEMEDİĞİ BİLEĞİ ÖPECEKhll kardas ben o clandan jaambonne amk erkekler birde bunu gördkten snra sogudum o macta yokum ben Basarılar ql .
Eyw kardeşim ölüyolar gh diyolar tv istiyolar veriyoz girmiyolar.hll kardas ben o clandan jaambonne amk erkekler birde bunu gördkten snra sogudum o macta yokum ben Basarılar ql .
dogru kardeş ne diyim bzmkler mal yenılıyorlar gh gh diye aglıyorlar bende o clandan oldugum ıcın fazlada birşey demıorum sadece hll diyorum k.g devamını beklerizEyw kardeşim sanada bu yakışır . BÜKEMEDİĞİ BİLEĞİ ÖPECEK
Bak canım hala AGLIYORSUN yirim senibeyler şöyle birşey var ben adama dedim yenerseniz cs bırakıcaz die fakat ben mac öncesi zaten söyledim ama aldırış etmediler dedimki gecen gün record aldın suanda 3 fake var qaranlık dazee sexshey bu 3 ü fake dedim adamlar macta ezmisler orasına eyw gl fakat ben seytana uyduma da vs dedim clanındakı en saglam adamını getır onada ws dedim gelmedi gelemez cünkü nie hızlı giden atın boku seyrek düşerms
bi yere kadar ayık?
sen şöyle yavaştan uza amk lalesi düne kadar clanındaki adamlar hilesin die mac atmıordu bızle amcık dinden imandan cıkarıon adamı enayi neyin tribindesin sen bot laleye bak gel sımdı getır real takımını atalım aynı kurallar gene geçerli, cs bırakmasına amcık 3 fake çekmişim macı almıssın söze gelince yok 24 yasındayım cart curt yaşının adamı ol biraz ben 16 yasındayım senden daha olgunum yada 15 16 yasındakı insan senden daha olgundur kardeşim hadi yolunaBak canım hala AGLIYORSUN yirim seni![]()
La bebe sen neyin kafasındasın la ben diyorum maç sen diyorsun olgunluk AGLAAAsen şöyle yavaştan uza amk lalesi düne kadar clanındaki adamlar hilesin die mac atmıordu bızle amcık dinden imandan cıkarıon adamı enayi neyin tribindesin sen bot laleye bak gel sımdı getır real takımını atalım aynı kurallar gene geçerli, cs bırakmasına amcık 3 fake çekmişim macı almıssın söze gelince yok 24 yasındayım cart curt yaşının adamı ol biraz ben 16 yasındayım senden daha olgunum yada 15 16 yasındakı insan senden daha olgundur kardeşim hadi yoluna