Arkadaslar Güzel bir oyun ısteyenler desteklesın !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rbLotez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Konu yararlımı ?

• Ewet son derece

Oy: 42 75.0%
  • Farketmıyor

Oy: 3 5.4%
  • Yararsızz

Oy: 11 19.6%

• Kullanılan toplam oy
    56
Yürüü Bee Tam DESTEK :thumbup1:

++++++destekkkkkkkkkkkk..!

Destekler icin tŞkrlerrrr :)

Abi gh'si bitenler de destekliyor, sandalyeden düştüm ya :D rezillik diz boyu.

Kınamaya Devam !

+Destek Sabitt

şimdi güzel kardeşim güzel bi konuya değinmişsin ama;
Nadir'ide kınamamak lazım adam o' yoldan para kazanıyor. sonuçta HARAM para deil niye diye sorucaksanız
siz ona para yatırıyorsunuz oda size HİLE veriyor ! hiç biyerde bulunmayan 10 numara bir program temin ediyor size
paranızı yemiyor yani;

eminim nadir'yerine sen olsan sende satış yapardın bana yapmazdım deme inanmam kardeşim :)

+ Netbilginie yeni uye oluyor 2 gunluk player FRAG + movie paylasıyor attıgı hs veya 10 numara oyun oynuyor ben buna kıng bılek demem arkadas.. :)
+ çalışan bi adam mesela aylık 600 700 lira gelırı var adam dedıqım okumayan 18 17 yaşlarında çocuk gider her ay paşalar gıbı parasını yatırır hılesını alır gerı kalan parayada ustune başına bişeler alır dimi ama.
+ bu devirde paran varsa isteyince olur tabiki çalışarak Counter'de kingsin kardeş

+ Gh0s7 h4x RECORD ve SS lerde anlaşılmaz Anca adam oynarken sen onun pc'yi teamvıverden ızlıyeceksın oyle gorursun..

+ bu sözüne 100%100 katılıyorum --
- 2. aslında Bir kisinin king olması sadece fragla bellı olmaz esas olan playerın Saygılı , Beyfendı olmasıdır Zaten bole olunca gerısı gelıyor ..

Selametle ;​)

Adam haklı dağılın.

+Destekliyoruz.

+destek konus sabit !

güzel bir konu ama kime söylüyosun kardeşim gh'ci adam bunları takmıyordur hatta belki buraya bile yorum yapıyordur güzel konu filan diye onlar herkesi kandırır ama elinde sonunda ele verir kendini :)

Hep Destek Tam Destek !!!

eyw kardes son derece arkadandayımda gh olmasam bıle gh dıolarya off off

+destek kardeşim belki oynamayı iyi bilmiorum belki kral değilim yada kinq değilim ama ben temiz bi oyun oynuorum zaten kinq olmakta kral olmakta gözüm yok bu oyunu oynamamın tek amacı cevre edinmek arkadaslık edinmek zevkine oynuorum sadece her türlü arkandayım kardeşim konu sabit

Geri