Arkadaslar Güzel bir oyun ısteyenler desteklesın !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rbLotez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Konu yararlımı ?

• Ewet son derece

Oy: 42 75.0%
  • Farketmıyor

Oy: 3 5.4%
  • Yararsızz

Oy: 11 19.6%

• Kullanılan toplam oy
    56
katılıyorum kardeşim. BeLa tk yada güldüm biraz :D

+ destek hll

güzel açıklama.

şimdi güzel kardeşim güzel bi konuya değinmişsin ama;
Nadir'ide kınamamak lazım adam o' yoldan para kazanıyor. sonuçta HARAM para deil niye diye sorucaksanız
siz ona para yatırıyorsunuz oda size HİLE veriyor ! hiç biyerde bulunmayan 10 numara bir program temin ediyor size
paranızı yemiyor yani;

eminim nadir'yerine sen olsan sende satış yapardın bana yapmazdım deme inanmam kardeşim :)

+ Netbilginie yeni uye oluyor 2 gunluk player FRAG + movie paylasıyor attıgı hs veya 10 numara oyun oynuyor ben buna kıng bılek demem arkadas.. :)
+ çalışan bi adam mesela aylık 600 700 lira gelırı var adam dedıqım okumayan 18 17 yaşlarında çocuk gider her ay paşalar gıbı parasını yatırır hılesını alır gerı kalan parayada ustune başına bişeler alır dimi ama.
+ bu devirde paran varsa isteyince olur tabiki çalışarak Counter'de kingsin kardeş

+ Gh0s7 h4x RECORD ve SS lerde anlaşılmaz Anca adam oynarken sen onun pc'yi teamvıverden ızlıyeceksın oyle gorursun..

+ bu sözüne 1000 katılıyorum --
- 2. aslında Bir kisinin king olması sadece fragla bellı olmaz esas olan playerın Saygılı , Beyfendı olmasıdır Zaten bole olunca gerısı gelıyor ..

Selametle ;​)
kardesım haklısın ama bız o oyunu onlar yuuznden duzgun bır sekılde oynayamıyoruz ve bunu dıle gtrmkte hakkımızz ADALEETT !!

Herkesin özeli kendine.Herkes kendi bildigini okur.Kim ne yapmak isterse yapar.Orayada para verir burayada.

Boş boş 100'lerce konu açıyorsunuz.

Konu Lock #
kardesım ozel felan yok burda toplumun bırlıkte oynadıgı bır oyundur oyuzdnn herkz adaletlı bır sklde oynamalıdır dogrusu budurr !! bızde burda bu hakkmızı dıle getiriyoz

alayı ergen alayı liseli ne bekliyon :lol:

+++++++++++++++++

Evet Gh birgun yok olur ama bilegin hep sende kalir +Gh kullaniyorsan anani gozden ciakracaksin en sovmuyorum ama goruyoruz neler denildigini

destekleyen herkeze tşkkr edrm elbet bır guun sesımızı duyuracagızz :)

helal olsun kardeşim... Senin Gibi Düşünen daha çok kişi olsa keşke

Yorumlara bakıyorumda sabit felan demişsiniz konuun sabitlik bir tarafı yok konuyu acan kişi belliki ghostlardan hilelerden bıkmıs böyle bir makale türü yazı yazmıs ama şöyle bir durum var hile kullanan kişi kendine kullanır hile kullanan kişi tabiki kötü birşey yapıyor sonucta oyun oynuyoruz zevk icin birşeyleri ispatlamak icin oynamıyoruz madem hile ile oynayan kişilerden bıktınız neden onlaır aranızda tutuyorsunuz hala ?
Böyle konular acarak biryere varamassınız hile olanlarda bakıyorum konuya bakıp utanmadan +destek yazmıs normaldir oda diyorki bende hile değilim size destek veriyorum gibisinden.

Madem hile kulananlardan cok bıktınız onları aranıza almayınki hile kullandıgında yanında kimse olmadıgının farkına varsın hile acınca hiçbir dostu arkadaşı olmadıgını anlasın umarım yazdıklarımdan birşeyler kaparsınız.

Konu sabit Değil
İyi ve seviyeli forumlar.

Yorumlara bakıyorumda sabit felan demişsiniz konuun sabitlik bir tarafı yok konuyu acan kişi belliki ghostlardan hilelerden bıkmıs böyle bir makale türü yazı yazmıs ama şöyle bir durum var hile kullanan kişi kendine kullanır hile kullanan kişi tabiki kötü birşey yapıyor sonucta oyun oynuyoruz zevk icin birşeyleri ispatlamak icin oynamıyoruz madem hile ile oynayan kişilerden bıktınız neden onlaır aranızda tutuyorsunuz hala ?
Böyle konular acarak biryere varamassınız hile olanlarda bakıyorum konuya bakıp utanmadan +destek yazmıs normaldir oda diyorki bende hile değilim size destek veriyorum gibisinden.

Madem hile kulananlardan cok bıktınız onları aranıza almayınki hile kullandıgında yanında kimse olmadıgının farkına varsın hile acınca hiçbir dostu arkadaşı olmadıgını anlasın umarım yazdıklarımdan birşeyler kaparsınız.

Konu sabit Değil

Asıl Moderator .d Budur Su forumda adam gıbı Moderatorluk yapan 3 kısı waR 1-Zırt 2-Kral otto 3-ya noix yada lastk :D

Konu sabit Değil

Son derece haklısın . Belkı kendılerınden utanırlar dıye actımm .

+ destekkkk durmak yoook :)

Geri