Arabesk Damar Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanliz sen kal kelİmelerde bİrde o tatli gÜlÜŞÜn

Ne kralina gİderİm ,ne alayina ,bİ durum varsa kralida gelİr ,alayida ayaĞima....

~²ºº²~SonuMA ATTın ImZanI Ve GiTTin ~²ºº²~

ŞöFöRSeN Bas GaZa aŞk SaN VuR SaZa

her karakolda namımız,her sokakta imzamız ve hergenç kızın çantasında bii resmimiz vardırr. (antepli zalim)

Bİz babadan bÖyle gÖrdÜk

son pişmanlık salatalık domatazi soyamadık biberleri kesemedik yumurtayı kıramadık menemeni yapamadık AÇ KALDIKKKK....

cesedimi agora meyhanesinin karanlık sokaklarında bulmuşlar eşim dostum durmamış ağlamışlar beni su yerine rakıyla yıkamışlar cenazemi de dua yerine ferdiden okumuşlar ne ferdi ne ibo kimse bilmez derdimi sen söyle müslüm baba NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ

seni sevdiğimi bir allah bi ben bilirim gerisine hançer saplar çeker gidrim........

son pişmanlık salatalık domatezi soyamadık biberleri kesemedik yumurtayı kıramadık menemeni yapamadık AÇ KALDIKKK...

hєяşєγiмSiη dємєм тєк SєωqiLiмSiη qüLüм dємєм SσLaяSıη öмяüм dємєм Sση вuLuяSuη кaLp aтıSıм dєSєм вєηıмLє Sση σLuямuSuη!!!!!

seni sevdiğimi bir allah bi de bn bilirim gerisine bir hançer saplar çeker giderim.....

Ne orhan ne ferdİ anlamadi bu derdİ sen sÖyle mÜslÜm baba bu kalp kİmİ sevdİ

gidene üzülme sevse qitmezdie qelene sevinme o da başkasından qeldie( didoletti unutulmaz)

senin için dünyayı yakarım ama sevmessen delikanlı gibi bu ayrılığa katlanırım...

AŞka baba dedİk Şerefsİz bzİ yetİm birakti

Ne İstediğimi ßulamadım Hala ßi Yanım Çek ßi Yanım Kal Der...

Pişmanım Herkezi İnsan Sanıpta Saçmaladım...

ßatsın bu dünyaaa...

düşenin dostu olmaz derlerdi inanmazdım.. düşünceye kadar anlayamadım...(usLANmaz)

Geri