Arabesk Damar Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sımdı anlıyorum acıdan kederden goz yasından baska hıc bırsey vermemıssın bana yok olan hayallerme kaybolan gelecegıme agladım cocuklar gıbı gulcandan vefesız ZAFERINE

Yolda Bir Kız Gördüm Takıldı Gözlerim Gözlerine Aşıgım Sandı Beni Kendine Halbuki Nerden Bİlecekti Benziyordu Gözleri Gözlerine !!!

Giden gider gittiği gün biter ben gidni değil gidn beni kaybeder:S:S:S

yuregım yara var durmadan kanar ınsan olan sevdıgıne boylemı yapar

inan ki bir gün biri güneşe kar taneleriyle seni seviyorum diye yazarsa bilki o seni benden daha çok seviyor

oLmasayDı deRdimiz soyLermiyDi feRdi aßimizz

ama biliyorum senin bana dönmemen gerek :((

Aşkın Gerçek Acı Yüzü Değişmez Hep Aynı Kalır, Kaderin Bir Cilvesidir Sen Seversin Eller Alır...!!!

»-(¯`v´¯)-» HâSRêT!N DûNYâMı YâKıP YıKıYoR »-(¯`v´¯)-» +*¨^¨*+ PîSKo +*¨^¨*+

uzaktan uzağa bir gülsen yeter

Bİr sen mİsİn arkadaŞ sevİpte sevİlmeyen ; ÇektİĞİn dertler İÇİn kadere İsyan eden

Bİr garİp hasta yataĞinda yatiĞyor kİmse onu arayip sormuyor o anlamiŞtir ayriliĞin acisini onun İÇİn yÜzÜ hİÇ gÜlmÜyor

Hayat zorsa bende zorum kolayi sevmem ama senİ sevİyorum

Biz Sevdikmi Bir Öpücük Ugruna Deil Bir ALLAHIN Emaneti BiLerek SeVeriz.

-_- Yalanmış Yalanmış Seviyorum Diyen Diller Yalanmış KORKTUN MU BU SEVGİMDEN BANA YAZIK EDİYORSUN SEN -_-

Ne orhan ne ferdi cal msulum baba cal anca sen anlarsin bu derdi:((((((

yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına düşmanlarım ulaşamazlar...

bizde bilirdik sevgiliye karanfil atmasını ama lakin aç idik harcadık karanfil parasını

bilmeyiz hiç yalan dolan böyle yaşar insan olan,olur olsun bizden kalan BİZ BABADAN BÖYLE GÖRDÜK. . .

içtiğim şarap olsun çektiğim esrar olsun sevdiğim kız müslümcüyse bu can ona feda olsun

Geri