Ankara Team | Mrs.Razor miNi 2 adeT fraq Ankara team farkıyla xD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan k1nq#
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tmm beyler tartısmayın quzel fraglar kanka :d

[size=small]pa[/SIZE][size=small][size=small]γLaS[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]ı[/SIZE][/SIZE][size=small][size=small]м i[/SIZE][/SIZE]ςiη SaσL

eyw. beyLer y0rumLar içiN. xd

qzel frag ellıne sagLk karDes ~

Tartışmanızı burda yapmayın. !

yorumLar içiN eyw. dewam xd

sıze cok guluyorum ya bukadar dusdunuz ıste wgegwegwgewgew :D

insaN 0qLu bi düseR bi kaLkar sen hayvan ogLusun onuda yapaımorsn :)

harun hll len koc lafi koymussun

hLL Lén HaruN xD Cs'yé Dwm nß'ye seLam Hesaßı :D

Güzel fraglar CFG'de belli oluyor Prestiqe'nin özel 2 MB'lik socL 3.2 CFG'si, aynı ayarlar benim bomba 2'dede vardı ordan belledim

Güzel Fraq LAr

eyv. beyLer y0rumLAr içiN.işimiz bu Lafı koymak xD

2 sayfada sanırsam bır arkadas senoyna 1 e gıt demıs xD cok guzel demıs ellerıne saglık ama ben farklı bısı dıyorum sen oyna 3 e gır sonra orda bu Fraglardan herhangı bırısını yap sana +10 avr. veriyorum sonra gel foruma ss koy.sana cidden kralmış dıcem. cFq'Le haYat yürüMez bEee.!!

Mrs.Razor sen dıyorsunkı sKyNeT out falan filan ankara team gırdım dıe cok sewınclı gordum senı :S bu kadar sewınmene gerek yok alt tarafı ankara team sen yenisin galiba :S Frag koyunca neyi kanıtladın ? Seni bu fraglarla SK'ya alırlar daha teklıf gelmedı bea seni walle'nin yerıne alsınlar sen ondan ıyı kasarsın fragtada bellı oldugu gibi kendini ezik gosterıyorsun tabi kralsan :S Cfg'siz oyna boyle bişi kanıtlayamassın bileginle kas ki guzel frag dıyelım bi dahakine def kasman dilegiyle mjx x)

Mrs.Razor sen dıyorsunkı sKyNeT out falan filan ankara team gırdım dıe cok sewınclı gordum senı :S bu kadar sewınmene gerek yok alt tarafı ankara team sen yenisin galiba :S Frag koyunca neyi kanıtladın ? Seni bu fraglarla SK'ya alırlar daha teklıf gelmedı bea seni walle'nin yerıne alsınlar sen ondan ıyı kasarsın fragtada bellı oldugu gibi kendini ezik gosterıyorsun tabi kralsan :S Cfg'siz oyna boyle bişi kanıtlayamassın bileginle kas ki guzel frag dıyelım bi dahakine def kasman dilegiyle mjx x)

beni biLen bılıor ben saten hep defım ama arada acıorm bole cfg he ben cok sevınmıslıgımden deıl sadece paylasmak istedigimdeN k0ydm bu fRaqı.eqeR sevindigimden koysam sevındıgımden koydm derm benıde tanıan tanıor saten karakterımı felan sk' felan katmısın bii aLaka q0remedm aga. ama gende sa0L. y0rum içiN.

abi KİNGOFCS kasıyorsan ben defim demeyin ya, biz ezikmiyiz harun madem defsin git SENOYNA kas inandiramassın kimseyi defim diye sana soliyim bunu birdaha soyluyorum KİNGOFCS kasan def değildir madem ki gitsin SENOYNA kassin kandırmayın milleti boşuna . bu arada güzel frag ,)

abi KİNGOFCS kasıyorsan ben defim demeyin ya, biz ezikmiyiz harun madem defsin git SENOYNA kas inandiramassın kimseyi defim diye sana soliyim bunu birdaha soyluyorum KİNGOFCS kasan def değildir madem ki gitsin SENOYNA kassin kandırmayın milleti boşuna . bu arada güzel frag ,)

eyv.da ben saten senoyna 2de kasıom :001_cool: fe|aKheit nıckıyle xD qiR q0rr xD yada Mrs.Razor nıckıyle yanı sırf kıngofa baglı deılm kıngofda olamdıgım zman ya msn yada senoynada oluorm:001_tongue:

koçum sen def kas o fragları yap yukardada yazdım zaten sana harbi helal dıyım. bi de ankara team cok abartılacak bı takım degıl daha kralları var. come ın socL..

vaLLa kardesm ne dıım fraqLar az xP

Geri