Ankara Team | Mrs.Razor miNi 2 adeT fraq Ankara team farkıyla xD

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan k1nq#
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eline sağlık qwee :D

qüzeL fraq .

kanka ben ank team i swmiom keske girmeseydin :D

emeqimizLe ypaıoz lan biz xD senin qibi qh0st'Lamı xD zuha :D:D:D qwewq 0 yüzden war biraZ xD sana yetsmeme :D

ne demek istiyosun haruncum ? birşey derdimde kalırdın öyle nese .... çalışmıyo asdlasd
anlayan anladi..

hee msnde vs vs diyosn harun cok istiyosan gel ezip göndereim record da alıcam ;) bb

ne demek istiyosun haruncum ? birşey derdimde kalırdın öyle nese .... çalışmıyo asdlasd
anlayan anladi..

hee msnde vs vs diyosn harun cok istiyosan gel ezip göndereim record da alıcam ;) bb

tartısma yeRi deiL sen banA saka yaptn :D bende saNa ciddiye ckme ama su bi d0qru guvenmıyorm aLpay.ws de saNa...!

alpay yemedi ws :D

bu mudur yani :D ilk defamı 50 adam wurdun ben fraglarımı koysam demekki yorumdan gecılmıcek ama koymayı bılmıyorum naparsın :D

bu mudur yani :D ilk defamı 50 adam wurdun ben fraglarımı koysam demekki yorumdan gecılmıcek ama koymayı bılmıyorum naparsın :D
paylasmak içiN k00ydm sende k0y 0zman ok ? ben fraglarımı koysam dıorsunya eger be nbutun fraglarımı k0ysam agzın acık kalır.

qüvenmiosan vs demiceksin harunum MatchLess'de vs vs diyodu eL aLamadı ok ? Fragda qüzeLmş ama bana yetişemen x))

alpay cfg mastersin sen istrsen en iyi oynayan ol genede hiç bişey olamazsın turnuva vs . o yuzden kasma kendini ilk once default olmaya bak

SENOYNA kasıyorum rahat ol sen koçum defde akarım fark yapmaz. ;)

GüseL fraqda qercektende ekran ayarı bencede bozuk duruyor yada qüseL cekememi$sin ama qüseL fraq ba$arıLar

Yorumum İmzaamdır==>Bu Taraftan Alıyım

GüseL fraqda qercektende ekran ayarı bencede bozuk duruyor yada qüseL cekememi$sin ama qüseL fraq ba$arıLar

Yorumum İmzaamdır==>Bu Taraftan Alıyım

qüzeL cekememe deiL aga sımdı bı arkıye msnden yollucaktm fragı o yuzden paıntten pbg yaptm resımın boyutunu o yuzden ole dırek cektıgım gıbı koysaydm superdı ss.cok net ve renklydı

:D idare eder ...

1-bir daha istanbul team servera girmiceksiniz Kuralı var
2-cok sacma fraglar ct 21 round almıs kasmıssın orda t gecmıssın ustelık dıger 2 ve 3 sıralama oda kısılerın fraglarıda sana yakın kısaca ezıklerle kasmıssın
3-son kez diom sxe_ban attırmayın kendınıze cs2 ye girmicek ankara team !

seN kimsin LaN posta koyuy0rsun ? evet. oNLarda SENİN GİBİ EZİK :) SENİDE AYAGIMA ALIR O KALEDEN O KALEYE ATARM.

hahahah haRun kopmuş xPp o kaLeden o kaLeye atıy0 kaRde$`MMmm :001_cool:

1-bir daha istanbul team servera girmiceksiniz Kuralı var
2-cok sacma fraglar ct 21 round almıs kasmıssın orda t gecmıssın ustelık dıger 2 ve 3 sıralama oda kısılerın fraglarıda sana yakın kısaca ezıklerle kasmıssın
3-son kez diom sxe_ban attırmayın kendınıze cs2 ye girmicek ankara team !

olm sw almıordm ahmetın hatrına alıom daha hala laf edıon la ne m4l adamsn ya

Geri