türkçe hocan kım :S angarali :Shahahahahaha zeka yasın sısıfır dıorsun 10 yasında bebesın adres vericem gel hadi
frag atmaya gerk yok tanıyan tanıyorolm bare güzel bi frag koyda millet daha merakla indirsin cfg yi))
arkadaş zaten pezvklık yapıyor ondan adres verdı :Smillet de adres vermeye ne meraklı beaD
gatherde admin olmak için yalvarıyordum sen kimsin veledi zina sana yalvarıcam ? inex zamanında 2 yardırdı kralım adamım dığe geçiniyorindirme napayim ? cahil insan gatherda admın olmak ıcın yalvarıyordun![]()
inex kullandıysam ocyım eger kullanmadıysam sen ocsın?gatherde admin olmak için yalvarıyordum sen kimsin veledi zina sana yalvarıcam ? inex zamanında 2 yardırdı kralım adamım dığe geçiniyor
kaan cfg atarmısın dıye yalvarıyordun aslan :S adammı oldun ınex dedıdıgn adam babangatherde admin olmak için yalvarıyordum sen kimsin veledi zina sana yalvarıcam ? inex zamanında 2 yardırdı kralım adamım dığe geçiniyor
her şeye burnunu sokma işsiz tayfasindan rashbang![]()
annenden türkçe dersleri alıyorum. (bu bir küfür değildir.)türkçe hocan kım :S angarali :S