2
EXE RANK
heramx22
Fexe Kullanıcısı
İlk once s.a beyler Size buldugum bir h4x. ı sunuyorum bildiginiz gibi. keles le yada colt la tarıyınca sılah teper.. ama bu vereceqım cfglerle sekmıcek tepmıcek ıstedıqınız kadar tarayın sılah olduqu gıbı kalıcak yukarı tepmıcek.. Ve ıcınde Whitewalls bulunur her yer bembeyaz. adamlar gri rengınde. ama duvar arkası gostermıo onu soluyum ..
1.verıceqım lınkten rar dosyamızı ındırıoruz..
2. ıcındekı butun herseyı ccstrıkeyı kopyalıoruz
3.1.cfg 2.cfg 3.cfg autoexec bob binds BoB BoB nR gibi cfg turlerı var onları cs trıkeye kopyalıoruz
4.oyuna gırmeden 1.cfg 2.cfg 3.cfg yasıoruz sırasıyla
5.ve oyuna gırıoruz.. sadece 1.cfg 2.cfg 3.cfg yasıoruz sırasıyla unutmayın ..oyuna gırınce heryer bembeyaz olucak ve No.RecoıL aktıF durumda OlucaK !!
6.Kesınlıkle Vırus ıcermıo Kaysperskde Tarattım..!!
7. SSlere Gecelım !!
Bhende yalan olmaz Emege sAygı duy paylasımlara devam edelım ııce okuyun yapmadan once ona g0re yapın calısmıo gıbı sozler duymak ıstemıorum kesınlıkle calısıo.. no.r3coıl - whıte walss q0q xD cobaiN tarafından ılk kez nB de paylasılmıstır calan b0tduR ^^
hacked by cobaiN ^^ w0w
saygılar.. x)
Veriliş Tarihi : 20.11.09 16.43
http://www.upload.gen.tr/d.php/s7/762zq5i4/wh__tecfg.rar.html
1.verıceqım lınkten rar dosyamızı ındırıoruz..
2. ıcındekı butun herseyı ccstrıkeyı kopyalıoruz
3.1.cfg 2.cfg 3.cfg autoexec bob binds BoB BoB nR gibi cfg turlerı var onları cs trıkeye kopyalıoruz
4.oyuna gırmeden 1.cfg 2.cfg 3.cfg yasıoruz sırasıyla
5.ve oyuna gırıoruz.. sadece 1.cfg 2.cfg 3.cfg yasıoruz sırasıyla unutmayın ..oyuna gırınce heryer bembeyaz olucak ve No.RecoıL aktıF durumda OlucaK !!
6.Kesınlıkle Vırus ıcermıo Kaysperskde Tarattım..!!
7. SSlere Gecelım !!
Bhende yalan olmaz Emege sAygı duy paylasımlara devam edelım ııce okuyun yapmadan once ona g0re yapın calısmıo gıbı sozler duymak ıstemıorum kesınlıkle calısıo.. no.r3coıl - whıte walss q0q xD cobaiN tarafından ılk kez nB de paylasılmıstır calan b0tduR ^^
hacked by cobaiN ^^ w0w
saygılar.. x)
Veriliş Tarihi : 20.11.09 16.43
http://www.upload.gen.tr/d.php/s7/762zq5i4/wh__tecfg.rar.html