-

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
askdkasdks bunlarlamı ugrasıon lan pot oğlum sana diom git assault kas bot atmayı bılıon dimi -1-1-1-1 bıcak wer ellerine git vur alayını lol

4.cü maddeyi felan anlamadım :S

sSaolun Yorumlarınız ıcın ... !!

o Görüntü olayını bi çözersen daha iyi olur

askdkasdks bunlarlamı ugrasıon lan pot oğlum sana diom git assault kas bot atmayı bılıon dimi -1-1-1-1 bıcak wer ellerine git vur alayını lol

gh0st movıen cıktı hala konusuosun Lama. 14 yasında cocuklarla muhabbet edmıorum emege saygın olsn fazla konusma uza..!! 15 tLlıq k1nq senı :001_cool:

Yardım Edermısın 4-5-.Maddeleri Tekrar Anlatırmısın

Yardım Edermısın 4-5-.Maddeleri Tekrar Anlatırmısın

kardesım 4. madde dıorumkı konsol dıosunya connect cs2 falan yasıon oraya
exec 1.cfg exec 2.cfg exec 3.cfg yaz sonra connect cs2.bılmemnebılmemne.com yaz gır okey.. :001_cool:^

gırdıkten sonra goruceksın saten farkı !! qq

sxe kırıldıysa aim falan varmı

warmı kanıtın 3D olduğuma dair ? kanıt göster kanıt lan lamer msnde dion cfq at wall atayım yalanmı bebe ben senin gibi boş işlerle uğraşmıorm diorm ya git assault kas boşuna demiom oğlm ya walla git kas iyi gelir sana skadksadk o moviedeki ben değilim ispatla bakam ? ispatlıyamassın tabi asldlsadl

Up`Lıyımda boşa qitmesn ayKut xPp

200 kısı bakmıs 30 cvp lutfen yorumlarınızı beklıorum !! aksam WALHACK koyucam Hade !!!

Recovery kHes.. en yakın aRkadasın bıle gh0st aldıqını soledı.. !! POT sen yokken ben Cs kasıodum sxe yokken bız vardık cs 1.3 kasıoduk ok3 Küfür yasaktır...!

200 kısı bakmıs 30 cvp lutfen yorumlarınızı beklıorum !! aksam WALHACK koyucam Hade !!!

Recovery kHes.. en yakın aRkadasın bıle gh0st aldıqını soledı.. !! POT sen yokken ben Cs kasıodum sxe yokken bız vardık cs 1.3 kasıoduk ok3 bebısss sıe q0

ayKt waLL koyaRsan seni döveRm... xPp Zaten böyLe heR sw banLıy0 hepden cs qiRemiycez

Hersey Nb aılesı ıcın gerekırse Koyarız ama emege saygınız olsn Sadece yorum yapın : )

YorumLAr Haneee.... :S

Dostum bu wall değilki...

Sadece her taraf beyaz adamlar duvar arkasından gozukmuyor...

PayLaşım İçin saoL .! Bu Arada Son yorum yazan Arkadaşımız Sana SesLeniorm ;

Gh0s7 h4x wb waLLhack ürünLerinin içinde bu hiLe " WhiteWall" deniLen Hile mevcut oLup adamLar onu Private (Paralı) satıyorLar .. Burda Free si war .. Yakında Koyarım 8.1 Hack ! ;) İnfenix v7 =) Fİx 7 hack yani !

PayLaşım İçin saoL .! Bu Arada Son yorum yazan Arkadaşımız Sana SesLeniorm ;

Gh0s7 h4x wb waLLhack ürünLerinin içinde bu hiLe " WhiteWall" deniLen Hile mevcut oLup adamLar onu Private (Paralı) satıyorLar .. Burda Free si war .. Yakında Koyarım 8.1 Hack ! ;) İnfenix v7 =) Fİx 7 hack yani !

Karman la konustum gece koyucakmıs walı.. koysammı acep sıteye xD

1. Bence Kotu 2. Hp kaLan mermi Sayısı para fLN qorunmuor yanı bı şey beLL,i deqL .s

aykut ne diim La sana :D

coabn silmek isteyenlere şöyle cvp ver auto execi ve diğer senin şeyleri sildinler ve bide confinqi silsinler tmm o zmn kalkar bu şey ve kendi cfglerini yassınlar :) ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri