sizce kingof un en saglam 15 playeri kimler...?

kinqofcs de tek kral var oda ramco harika kasıyo adam

1. MechuL
2. Khazi
3. -sKuLLo-
4. v e L A
5. KranKheit
6. rAmc0
7. Kate
8. fhummox
9. qioVinco
10. Khardes's
11.Batuhan <3ZER>
12.keLes.4away
13.exquAsex
14. Khanz
15. zarAthos

bence bole ya sizce ??

Yazdiklarinin cogu Senoyn4 qecti (;

batuhan ezer tabı D:

bhencehede böyhle bu arkideşler kankyler çoqqq iyhi xd

mechul süper aqa adamda bişide yok ramco ark die öle dedim ama ramcoda ii dir;) bu arada nick doru

fhummox ne zaman cıktı la ? qiovinco ii biraz

İİ biraz değil la :D ibo nun fakeleri biraz ii ^^

Bence eskilerden R3[q]u3T*

ramco kım allh askına adam hılenın allhı bana bı de ıng dıe yazmıs allhım yha .d

bizi unutmuşlar wqeqwe :D b A t u * <Dg> ;)

La bi gidin Krankheit i izledim kötü oyuo beni izliyin bide :) JJ ' fournzehN.

qiovincio Khardesh kraftwol ve khazi sağlam kasıyorlar ama ghos7 gibiler :S

bızım bekır yanı zarAthos u son ayazmıs kınq0fta gh0s7 oLmayan adammı war bızım zarAthos 1 6 -7 ay once c0ck saqLam kasıyodu benım her gun takıLdıqım adam u yazdıkLarının coquda gh0s7 karDesj 6 -7 ay onCe kıng0f saqLam pLayerLe - N o v A - zarAthos - Khazıı - bu kadar sız rahat oL9um bızım zarAthos sexaFonuda yendı aLpayıda yanım recovery ODgancan yanı Nova tanıyan tanır sKy NeT den top oynadı standarT dan katjmonDO dan sexadan Recodan yanım 1 kınq0fta cpt ndı DOGA N cok o.ç gh0ss7 var dıye bırak tı hatırLayan hatır La rt

bızım bekır yanı zarAthos u son ayazmıs kınq0fta gh0s7 oLmayan adammı war bızım zarAthos 1 6 -7 ay once c0ck saqLam kasıyodu benım her gun takıLdıqım adam u yazdıkLarının coquda gh0s7 karDesj 6 -7 ay onCe kıng0f saqLam pLayerLe - N o v A - zarAthos - Khazıı - bu kadar sız rahat oL9um bızım zarAthos sexaFonuda yendı aLpayıda yanım recovery ODgancan yanı Nova tanıyan tanır sKy NeT den top oynadı standarT dan katjmonDO dan sexadan Recodan yanım 1 kınq0fta cpt ndı DOGA N cok o.ç gh0ss7 var dıye bırak tı hatırLayan hatır La rt

Ne dyn la bişey anlamadım.

z1rTın dedıgı gıbı Mac Performansına baqLı Khanz Ghost dıeL bu Arada.

genera doğru diyon da o zarathos bize ghost diyodu ;) ayrıca sıralamanın önemi yok diyo...

beni yazmasaydın iyidi bremin kasmıom artık k1nq0fcs qirmeyeLi epey bi zaman oLdu oyunalemi & genckafede buLabiLrsin ama bu araLar buLamazsn Askerdeyim çünki.

Geri