sizce kingof un en saglam 15 playeri kimler...?

Bizi niye yazmadınız :D jasld :D

kA * team akArr.`

kA * ~ mmAAddrrjjdd.` :O

bir daha başka birini yazan biri olursa bundan sonra kingofa ağırlığımı koyarım ;)

kınqof wall dolu ya ne kjnqı :D

1. kıngofta saglam player yok o saydıgın 15 kısı sxe cıktıgından 1 gun ıcınde sw da yok lar + 5o 5 ceken adam 10 5 gıdıyor . bos konu

kingof ne ki la :D nere gırsem cfg kaynıor gır SO gor cs ortamlarını sonra gel konu ac :D

Kingofyerine ghostof desek daha iyi olur valla :)

kingof en iyi sw ghost mhost senoyna giriyon 5 sn de ban yiyon oa öyle co öyle. burda en azından 3-5 dk sürüyo :) ayrıca LAN turnuva bile yapılsa kingof taki adamlar so yu ezer gerçer...

Kingof sağlammı ibo bırak allah aşkına :d

:D:D muchul göhkan harıc :D dıyerlerı ses kasmayı bılmıyo nerde bu kertenkele qosseL1ns lowmarkinq

la so cfg geçmiyo diyolar hee geçmiyo öyle bi geçiriyoz ki xD her yerde var cfg so nun çok eksikleri var oynayanlarda genelde yeni başlayan kitle :) en çok eğlenceyi kingoftan alıyorum...:)

kingof en iyi sw ghost mhost senoyna giriyon 5 sn de ban yiyon oa öyle co öyle. burda en azından 3-5 dk sürüyo :) ayrıca LAN turnuva bile yapılsa kingof taki adamlar so yu ezer gerçer...

aynen kardeşim siz de kinqofu iice ezklediniz cok mu kinqsiniz so cfg qecmio dio qhost qecmio dio qüldürmeyn adamı Allah aşkına ya ekmeğinize bakın

...

so adamlar korkualarından so mac atmıyorlar. bos bos konusmayın o saydıklarınızla 5 ayda o ynadım 1 gun de oynadım. gırın sw yenı sxe cıksın . 10 - 5 bıle kasamıyorlar. haha. bole bos yorumlar hakkında vakıt harcamayın.

mechul süper aqa adamda bişide yok ramco ark die öle dedim ama ramcoda ii dir;) bu arada nick doru

fhummox ne zaman cıktı la ? qiovinco ii biraz

ne iyisi adam usp ıle tk lar atar aglatır :D ama khardes oynamayı bılmıyo :D:D demı knk

hepsı kotu amq bı ahmetı bıde ıboyu bılırım ama onlarıda kıngofta ksarken gormedım onlar cs oyuncu kıngı :D bende :D ~ wasneu.` qweqwe

kingofta ban yiyorum cs1-3-4-5 nerden görücen xdhe bir de kerim o gökhan malının bana dedikleri de hala aklımda ağlayışları da :) onlar yokken ben vardım... sağol sen de fenasın :P

1.Kate
2. qiovinco
3. -sKuLLo-
4.khardes
5. fhummox
6. akaLnqwe
7. Nuisance
8. krankheit
9. fahrenhait
10.muhtar ff
11.Batuhan <3ZER>
12.keLes.4away