Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikolojim yırtılmışsa , yarım bırakılmışsam ve görünmeyen adamlar tarafından görünür kılındıysam içimdeki garip tümörü evlat edinmeme kim engel olabilir?
Sana söz veriyorum, bu gece herşey çok farklı olacak: Aşırı pozitifim; bütün her yer A-Rh(+), dekoratif bir renkle şenlenecek. Bıçakları, makasları, törpüleri ve salata kepçelerini bileylettim. [küçük İskender]
Bir sırrı tutar gibi tut ellerimi; bir sırrı ağzından kaçırır gibi söyle beni sevdiğini.. Şiddetle ihtiyacım var beni öpmene, dudakların dudaklarımı hacize gelsin... [küçük İskender]
Birbirimizi kovalım evlerden,evlerden çıkalım lanet mide ve diş ağrılarıyla. Her şeye karışan doktor ve avukatlar hakkında ağır laflar edelim! Salak adamlar! Salak kadınlar! Siz süslenmenizi sürdürün! Ben üstüme ketçap döküyorum! Hem de acılı ketçap! [küçük İskender]
Günde on iki saat amelelik yapıp ay sonunda aldığın parayı o an çaldırmaktı, dudağını dudağımdan çekmen. Merak etme suç duyurusunda bulunacak kadar medeni değilim..