Güzel Sözler "Part 6"

aşk bir titafik kazasıdır ona en yakın hastane nikah masasıdır

Hayat dediğin mi garip yoksa ben garip olduğum için mi hayat garip? ...MUSTAFA MURAT KUTBAY...

Hayat dediğin ne ki bir elinde hüzün bir elinde sevinç bu beraberlik mi yoksa sevinç için ağlayıp 1-0 öne geçmek mi? ...MUSTAFA MURAT KUTBAY...

aşık olmak kötü bişey degildir aşık olduğun kötüdür

EY NİZİP! SENİ SEN OLDUĞUN İÇİN DEĞİL SEWDİĞİM SENİN ELİNDE OLDUĞU İÇİn SEWİYORUM

Bilemessin, en yavan yalnızlıklarda sana koşmak için hızla çarpan tek yürek misali çırpındığımı. Bulduğumu sandıklarım her defasında kaybettiklerimmiş aslında. Kazanmak bu kadar zor mu? Kaybetmeyi hiç istemezken. Hani somutluktan sıyrılıp ta soyutlaşmak istersin ya her şeyden ve herkesten uzak, bir ben birde benden olan sen…. Artık son noktaya gelindiğinde istemler ve keşkelerin başladığı yerdeyim. Her defasında bir başlangıç olmalı muhakkak ya da başlanılmalı son denilen yerde. Başlayanlar var istedikleri yerde başlayan ya da istemedikleri yerde başlatılan ama herkes bir yerden başlamış. Ben seni ne sonda nede başta bulabildim. Hep kazanmayı umut ettim ama nasıl bilebilirdim ki avuçlarımın arasından süzülüp gittiğini? Gittin ama şunu bil ki hayatımın en küflü katlarındaki, kapılarını sadece benim açabileceğim bir odada hep olacaksın. İster ayrı bir şehre git, ister çoluk çocuğa karış, ister yaşlan ve istersen görünümünle birlikte her şeyini değiştir ama sen her zaman o odada olacaksın. Orda ne yaşlanacaksın, ne değişeceksin ne de benden uzağa gideceksin. Ben var olduğum sürece hep orda olacaksın. Ben de var olacağım ta ki gözünde bir ben kalana kadar.Hayat dediğin şey dizeler gibi kısa , sözcükler gibi anlık.Bu kısalık ve anlıklar içinde tek isteğim; bir sende kalayım,kalayım ki bir ben olsun senin için ve bir sen kal benim için….. TAHİR SAMĞAR

masamda biram yanımda sigaram içerim ulan haramsa haram (ßy HéRqéLé)

Boşuna dönme dünya, okeylerin ikiside bende

mazinin ayakları olsaydı peşimize takılırdı...

Unutamıyorsan umursama; çünkü hayat değil, sen hayatı üzmelisin.İşte bu yüzden altını çizdiklerinin bazen üstünü çizmelisin...

Doğada o kadar ses vardır ki bunu ancak ve ancak müziğe ruhunu adamışlar duyabilir... Kenan Yemenicioğlu

‎****EDALIM***** Senden öncekiler yalan sen gerceksin..Diyen sevgiliye inanma.Çünkü senden öncekilerde bi zaman snn gibi gerçekti..Aynı snn gibi...Şimdi yalan oldu hepsi hic sevıp sevilmemiş gibi.....Kİ unutma snde yalan olabilirsin ...AYNI Bİ ÖNCEKILER GİBİ.....

Bana \'nerelisin\' diyorlar. Seni gösterip \'oralıyım\' diyorum. Sana \'nerelisin\' diye soruyorlar. Oralı bile olmuyorsun.... SEDA

Bazı İnsanları O Kadar El Üstünde Tutuyoruz ki, Oturacak Yer Bulamadıkları İçin Tepemize Biniyorlar.... SEDA

Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim... SEDA

\"Gitmek gerekir bazen.. fazla yormadan, daha çok bıktırmadan.. eğer vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan\".

3 kişilik insana 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satar.

bece aşk deye bişey yoktur sevgi vardır ve bu şiir benim adım gizlihayaran

Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin => beyaz gülüm gölgeside siyahtır! (12, hüseyin bulut )

kendinizi pahalı zannetmeyin hepinizin indirimli günlerini biliyorum...!

Geri