Güzel Sözler "Part 6"

sevgin nerdeise ken din biterse aşk ortaya cıkar ve seni sevdigini anlatır birtanem

BOSVER BEE HEP AYNI MASAL HAYAT VE BEN İŞTE HEPSİ BU KADARR!! FuAt

boşver bee hep aynı masal \'\'hayat ve ben\'\' işte hepsi bu kadarrr! FuAt.

Karanlığa bürünmüş şafağın kızılı , sanki pıhtılaşmış kan kırmızısı , görmüyorum artık huzuru ve sükutu , yoksa ebedi mi kalbin acısı...

tövbe edemediğim tek günahım sensin..... yunus karataş

ßiz ´´ isTanßuL´´ Ç0Çuqu DeqiLizKi alTıMızDa FeRaRİ oLsun ßiz ´´´NişanTaŞı ´´ Ç0Çuqu DeqiLizKi aRKamızDa ´´ MaNiTaLaR ´´ oLsun ßiz ´´ BaşkenT´´ Ç0Çuquyuz ßıRakTa PeşiMizDen p0LisLer KoşSun ,) (Yazan Victorious)

elbetteki herşey son bulacak ama bir başlangıç yapmadan son bulmayın kasım bingöl

Seven unutmaz unutan sevmemiştir,sevipte unutan sevmeyi bilmemmiştir!!(Necla)

ne kİmseye aitim,nede kimsenin sahibıi,ne kimsenın gururunu ayaklar altına alırım,nede sevgimi.ne emre gelirim,nede itaaate,sevgim için boyun bükmem.kendim için isyan ederim,isteyen olur hayatımda istemeyen yolunda.ne bırının hayatında olayım dıye herseye evet derım,nede bırısı benı sevsın dıye ugruna kendimi ezdiririm.ya hep girer hayatıma yada hiç hatırlanmamak üzere çıkar gideeer...osman saz

Haklısın Sevdiğim Diyerleri Kadar Yakışıklı Doğamadık Ama Diyerlerinden Çok Sevdik . (=

istanbulun kız kulesi gibi ortada bıraktın beni.eğer bir olurda uğrarsan yanıma.Unutma!bütün istanbul aşık bana

düşün... kim üzebilir seni senden başka?kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?kim mutlu edebilir seni,sen hazır değilsen?kim yıkar,yıpratır seni sen izin vermezsen?herşey senden başlar,sende biter...yeter ki yurekli ol,tükenme,tüketme,tükettirme içindeki yaşama sevgisini... :)

gidene kal demeyeceksin...gidene kal demek zavallılara,kalana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere,hak edene git demek asillere yakışır kimseye hak etiğinden fazla değer vermeyeceksin,yoksa değersiz olan hep sen olursun...

biz her ne kadar los ışıklar altında mini etekli kızlarla dans etmesini bilmesekte yağmurlar altında aşkımızı duvarlara yazmasını biliriz..............çünkü biz serseriyiz......... veli can AKMAN...

gidene otoban yaptırırım rahat yol alsın diye hüseyin kaya

sanmaki serseriler aglamaz aglarsa kimse susturamaz simdi anladım mı gülüm herkez serseri olamaz !!!

bana hep derlerdı kı sıgara zararlı herkes ole dedıkce ben cogalttım kımsenın haberı yoktu sevgılı ben senı sıgaranın ıcıne sarıp ıcıme cekıyodum senı sana daha yakın ol bana dıye

dınle sevgılı camı ac dınle ruzgardan agacların cıkardıgı sese kulagını ver hepsı senı sevdıgımı soleyeck

Hanİ kardelen ÇİÇeĞİ gÖĞe aÇik olurda kafasini kar\'in altindan Çikarirya zemherİ yÜreĞİme yÜreĞİne derkİ kardelen kadar cesaretİn yoksa sakin haa aŞik olma (can turan)

şιşєуι єℓιмє αℓıη¢α gєℓιя ∂σѕт вιℓ∂ιкℓєяιм ; şιşє ∂ιвє νυяυη¢α gι∂єя gєçмιşιηι ѕ●ктιкℓєяιм..! (Kadir)

Geri