Güzel Sözler "Part 6"

çaremi aryıyorsun!eğer arıyorsan bilki çarenin tak kendisisin

Allah herseye zaman ve makaninde verir...

insanları yaşlandıran uzun yıllar degildir arzulayıpta ulşamadığı umutlardır abdullah doğan

İnsanin baŞina ne gelİrse meraktan gelİrmİŞ ben merak edeyİm \"\"senn\"\" gel!..((bİrkan))

İnsanin baŞina ne gelİrse meraktan gelİrmİŞ ben merak edeyİm \"\"senn\"\" gel!..

Şİmdİ bİtmeye daİr ne varsa son sÖzlerİnİ sÖyledİn ve kapilari tamamen kapadin hİÇ bİr aralik birakmadan .bense aŞkimla kapida kaldim....

elveda dercesine bakan gözlerine eyvallah dercesine bakar giderim(atilla;erdem)

kimine göre kralız kimine göre yalanız rahat olsun herkes adamına göre adamız... (ivrindili karakayış)

bunlar benim sözlerim belkide son günlerim kan ağlıyor gözlerim gençliğimi özlerim -**-*æpo*-*-*

həyat qısa deyməz bi qıza

Zaman Alışmayı Öğretir Ama Unutmayı Asla..♥ ..(Berkay..)

EĞer aŞklar eskİsİ gİbİ olsaydi evlİlİkler bu kadar Çabuk bİtmezdİ

Erkegin YaradıLışında Sevmek Yoktu .Ona AşK ıı Ögreten :kadındır

Bir ÂN GELIR SEVERSIN.. Tutamazlar seni. Düsünmek bile zordur... Kaybetmekten korkarsin.. Tutunmak istersin sıkıca.. Ama korkarsin. Ya birakir ya sevmezse beni..! Sabir dersin beklersin ve sonra; sonra uçurumun kenarinda bulursun kendini! Sevmek buymus dersin ve aglarsn yagmurla birlikte.. Tutan yoksa elinden. Ya tikarsin kulagini sarilirsin yalnizliga. Yada bir yildiz misali \"KAYIP GIDERSIN SONSUZLUGA..!♥♥

Eğer birgün cansız kalırsan al bu can senin olsun , yolun sonu uçurumsa dur ilk adım benim olsun ...!!

dunde, bugunde, yarında yureğinde; yüreğin kadar yanındayım, kendını yalnız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep ordayım.. zonguldaklı huseyın.

ne kral ol ne paşa çalıcalı ol hayatı yaşa

hiç bi insan için ağlamaya değmez ağlamaya değen zaten ağlatmaz olurda bitgün ağlarsan başını dik tutki akıttığın gözyaşları ağladığın insan kadar ALÇALMASIN TALHA ÖMER KURT

Bizde kaybedenlerdik ama kazananlar bizden cok gerideydi zaten

aşkı sevilenler degil sevenler bilir...

Geri