Güzel Sözler "Part 6"

20
EXE RANK

` La[S]T.# ~ @FENA ;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
` La[S]T.# ~ @FENA ;;
Gül solmuş lale ne desin iş bitmiş adam ne desin bu iş bitmez devrimler dolar ama bundan bi b*k çıkmaz atma kafandan atrırım okuldan söz ver kalene bakta şutlanma topunu tuta bi tarafına gol yeme / salladım valla :D nihahahah

Zaman geçer devrim döner bu aşk biter <3 seni çok seviyorum bitmesin :)

Hayat bir tesbih gibidir. Bazen sallarsın bazen çekersin. BARTIN.....

herşeye cevap laylaylom....hadımköylü....

hayat o kadar boşki öldürselerde cehennem ateşinde acı çeksem ....

Senİ benİm kadar seven varsa sana benİm kadar hasret kalsin ahmet

güneşin doğdugu yeri deyil yaşadığım şehri severim yanlız senin icin

Sevgİlİ dedİĞİn koluna deĞİl yÜreĞİne yakiŞmali Öyle gelİp geÇİcİ bİr hevesle deĞİl sonsuza dek \'nefesİn\'olmali...

EĞer bİrgÜn ÖlÜrsem mezarimi derİn kazsinlar mezar taŞimin ÜstÜne \'ÖlÜm ayirdi yazsinlar\' eĞer bİrgÜn ÖlÜrsen mezarini benİm yanima yapsinlar mezar taŞinin ÜstÜne\'kavuŞtular\'yazsinlar

Herkez dio FarkLisin Kars\'LiiiYiiiZ GarDa$ HakLiiSin ~~MiZGiNé~~

biri sana kötülük yaptığı zaman verebilecek en güzel cevap: UNUTMAKTIR ..!

Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakınlık kurmaz.

Seni hayatımdaki herşeyden çok sewiyorum MERT iyiki varsın iyiki hayatımdasın...<3<3

sevgimin bittiği yerden sonra nefretim başlar

YaĞmur damlalari gİbİ ayri yerlere dÜŞsekte elbet bİr su bİrİkİntİsİnde buluŞuruz yeterkİ sevdİnİ ve sevİldİnİ unutma ( ispartali sÜletman)

hayaaat bana bi iyilik yapsana... tam ona sarılırken dursana /bilal torun/

her aşk güzeldir ama benim aşkım daha bi güzel... mewlan&ece...

öğretmenler günü öğretmenler için en güzel bir gündür. Bu günü dahada güzeleştirmek için öğretmenlere verilecek en büyük armağan bir maaş ikramiye olmalıdır onları bir gül bir öğretmenim sözü dahi mutlu etmekte ve bu mutluluklarını tüm öğrencileri ile paylaşmaktadır. Öğretmenler Günü Tüm Öğretmenlere kutlu olsun.

Sahiller nasİl dalgayi beklerse,yİldİzlar nasİl mehtabi Özlerse, toprak nasİl suya hasretse, sende benim Öyle hasretimsin .

Kader zinciri ile bağlamış beni Biliyorum bana zulüm edeni Al istersen tanrım ruhsuz bedeni Çünkü ben yanlış bir yerde doğmuşum !!!>>ALİ KUTLU<<

Geri