CS 1.6 Fps 150-200 Yapmak CFG KODLARI , KANITLI

6
EXE RANK

LegendsNeverDie

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LegendsNeverDie
violence_ablood "0"
violence_hblood "0"
violence_agibs "0"
violence_hgibs "0"
ightgamma "0.001"
gamma "999" //CPL want "3"
brightnesS "500" //CPL want "1"
gl_max_size "512"
gl_cull "1"
gl_dither "1"
gl_picmip "1"
m_pitch "0.022"
m_yaw "0.022"
m_forward "1"
m_side "0.8"
m_filter "1"
zoom_sensitivity_ratio "1.2"
gl_maxsize 512
fps_max 5000
fps_modem 5000
developer 2

Aynen alın benim fps 205 resimde burada .

Olmuyo felan demeyin kanıt var :)

[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/5511/adszmg.png[/IMG]

:D
o kaloy ztn oyunda denesene bi 205 oluyormuymuş :D

bazı cfgler gösterior o sayfada oyuna girince gine aynı :D

Bekle şimdi :@ İlla Uğraştırıyorsun

ha şunuda diyim :))

senin ekrna kartın iyyise gösterir tamam sorun olmaz

kötü ekrna kartı var ise yapsan ne yazar :D

İso bakkaldan ekran kartı alıyo konuşuyo :(

Legends Ekran Kartın kraL ^^

Teşekkürler.

violence_ablood "0"
violence_hblood "0"
violence_agibs "0"
violence_hgibs "0"

bu ayarlar kan ayarlarıdır.sen düşmandan hiç kan çıkmayan ayarı yazmışsın.adamı vurdugumuzu nerden bilecez :D

ightgamma "0.001" => ekranın parlaklık ayarıdır.fps ile alakasızdır.ayrıca başına "L" harfi eklemeyi
unutmuşsun :D

gamma "999" //CPL want "3" gamma değeri maximum 3 tür.3 ten fazla değer verilmez :D

brightnesS "500" //CPL want "1" brig değeri en fazla 2 dir. :D

gl_max_size "512" ekran çözünürlüğünü artırmışsın.eğer ekran kartın güzelse fps artmasını sağlayan koddur bu.çünkü çözünürlük artarsa daha fazla kare saniye görüntü olur.yani fps artar ama sana yarar sağlamaz. default 256 yapıp 100 fps ile arasında fark yoktur.

gl_cull "1"
gl_dither "1"
gl_picmip "1" => dış görünüşün kalitesidir.max size yi artırıp bunu 1 yapıp yani kaliteyi düşürmek ters çelişkidir.map ın kalitesini düşürür 1.def hali 0 dır.

m_pitch "0.022"
m_yaw "0.022"
m_forward "1"
m_side "0.8"
m_filter "1"

bunlar zaten mouse ayarları.görüntü ve fps ile alakasızdır.

zoom_sensitivity_ratio "1.2" => bu hepten zoom açılıncaki mouse hızıdır :D
gl_maxsize 512
fps_max 5000
fps_modem 5000

developer 2 => fps si az olan insan bunu 0 yapmalı çünkü gereksizdir.oyunun yukarısında oyun bilgileri yazar.sizin consola yazdıgınız yazı falan yazar.gereksiz birşeydir.

senin ekran kartın king ama orda 155 yazması sana yarar sağlamaz.yinede başarılar.yardımın için teşekkürler.

violence_ablood "0"
violence_hblood "0"
violence_agibs "0"
violence_hgibs "0"

bu ayarlar kan ayarlarıdır.sen düşmandan hiç kan çıkmayan ayarı yazmışsın.adamı vurdugumuzu nerden bilecez :D

ightgamma "0.001" => ekranın parlaklık ayarıdır.fps ile alakasızdır.ayrıca başına "L" harfi eklemeyi

gamma "999" //CPL want "3" gamma değeri maximum 3 tür.3 ten fazla değer verilmez :D

gl_max_size "512" ekran çözünürlüğünü artırmışsın.eğer ekran kartın güzelse fps artmasını sağlayan koddur bu.çünkü çözünürlük artarsa daha fazla kare saniye görüntü olur.yani fps artar ama sana yarar sağlamaz. default 256 yapıp 100 fps ile arasında fark yoktur.

gl_cull "1"
gl_dither "1"
gl_picmip "1" => dış görünüşün kalitesidir.max size yi artırıp bunu 1 yapıp yani kaliteyi düşürmek ters çelişkidir.map ın kalitesini düşürür 1.def hali 0 dır.

m_pitch "0.022"
m_yaw "0.022"
m_forward "1"
m_side "0.8"
m_filter "1"

gl_maxsize 512
fps_max 5000
fps_modem 5000

developer 2 => fps si az olan insan bunu 0 yapmalı çünkü gereksizdir.oyunun yukarısında oyun bilgileri yazar.sizin consola yazdıgınız yazı falan yazar.gereksiz birşeydir.

senin ekran kartın king ama orda 155 yazması sana yarar sağlamaz.yinede başarılar.yardımın için teşekkürler.

sana bu yorum 1 hafta yeter :D

violence_ablood "0"
violence_hblood "0"
violence_agibs "0"
violence_hgibs "0"

gl_cull "1"
gl_dither "1"

m_pitch "0.022"
m_yaw "0.022"
m_forward "1"
m_side "0.8"
m_filter "1"

gl_maxsize 512
fps_max 5000
fps_modem 5000

DENEMEDEN KONUŞMA

senin ekran kartın king demişin ekran kartım 128 mb ;) şimdi ne dicen ?

kodların anlamlarını söyledim ben sana.alakasız kodlarda var.alıntı yaptıgın yerdeki çocuga sor sana cevap veremez.

ayrıca 60 ile 100 fps arasındada fark yoktur yani siz anlayamazsınız.ayrıca ss te 139 ms ve 7 choke ile oynuyosun.o dahada rezalet.isterse fps 500 olsun choke 2 bile olsa oyun akıcı oynanmaz.

ayrıca ekran kartlarının belleklerine bakılmaz.bellek veriyolu ve saat hızları fps almada etken rol oynar.

oyuna girince ss almışsın yalnız developer 2 olsa ekranın üstünde bilgi yazar.ordaki kodları önce sen yaz dene sonra bana denemeden konuşma de oke.

gerçek anlamda ekran kartı kaliteli olan bir insan gösteriş amaçlı çok fps almak istiyorsa 3 komutla sabit 400 fps alır zaten.

birdaha söylüyorum ordaki kodlar fps ile alakasız.

Konu çok saçma ideal FPS 100'dür.

FPS artıkça oyun yavaşlar. Bendeki ekran kartımda 400 yaptığım zamanları bilirim fakat oyun oynanmıyordu.

İdeali 100 arkadaşlar.

kodların anlamlarını söyledim ben sana.alakasız kodlarda var.alıntı yaptıgın yerdeki çocuga sor sana cevap veremez.

ayrıca 60 ile 100 fps arasındada fark yoktur yani siz anlayamazsınız.ayrıca ss te 139 ms ve 7 choke ile oynuyosun.o dahada rezalet.isterse fps 500 olsun choke 2 bile olsa oyun akıcı oynanmaz.

ayrıca ekran kartlarının belleklerine bakılmaz.bellek veriyolu ve saat hızları fps almada etken rol oynar.

oyuna girince ss almışsın yalnız developer 2 olsa ekranın üstünde bilgi yazar.ordaki kodları önce sen yaz dene sonra bana denemeden konuşma de oke.

gerçek anlamda ekran kartı kaliteli olan bir insan gösteriş amaçlı çok fps almak istiyorsa 3 komutla sabit 400 fps alır zaten.

birdaha söylüyorum ordaki kodlar fps ile alakasız.

arkadaşın verdiği kodları confige attım ve fps 500 oldu oyunda hiç bir donma felan bişe yok ve gayet sağlıklı oynanıyor 500 fps ile 100 fps arasında fark yok nasıl bir mantıktır anlamadım gitti .. codder oldugunu sanan arkadaşım html ile uğraşmaya devam et htmleden bile anlamadığın kesin C++ öğrensen iyi edersin...

Ayrıca dediklerin doğru güzel bir ekran kartını 2-3 kodla fps 400 felan oluyor malesef bizim böyle bir işletim sistemimiz yok :(

Oyundayken yap bunu ;) benm oyundayken 300 fps böyle consoledeyken 1000 fps olyo :D adama bak bu akdar kodla kac fps yapyn qwdasd:D

arkadaşın yazdığı kodlardan sadece 2 tanesi fps ile alakalı.ben bunu demeye çalıştım.diğer ayarlar alakasız.

gl_max_size 512
fps_max 400 bu ikisi dışında ekran kartınıza güveniyorsanız
gl_texturemode GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR DA EKLERSENİZ GÖSTERİŞ AMAÇLI YÜKSEK FPS ler yakalarsınız.

diğer kodlar saçma salak şeyler zaten.oda alıntı yapmış zaten başka bi forumdan.kendi bildiğine değil

gl_picmip 1 map texture kalitesini azaltır ama sxe engelliyor zaten.y7azmaya gerek yok.

diğer ayarlarda mouse , kan ve aydınlatma ayarları tabi fps ile alakası yok.
developer 2 zaten ekranın üst kısmında bilgi gösterir.saçma bir kod.

Sadece yardımcı olmak istedim yapılabildiğini söyledim bir daha tartışma yaratanı banlarım .

Geri