CS 1.6 Fps 150-200 Yapmak CFG KODLARI , KANITLI

Fps 150 Bişi değil ki Bende 600 Arkadaşta 1.200

Ne cahil adamlarsnz ya ekran kartı kral mral riva tuner la çak bi overlock 1oo sabit olur.Nvide için nvidia nın kendi menusundende yapılabilir, ve bende 199 sabit oyun içinde fazlası zaten iğrençleştiriyo oyunu bildğin HD olyo ve çok yawaşlıyo en güzeli 100-110... Kral benim ark ımızınd edği gibi bende 750 gördüm max. ama bi halta yaramıyo dedğim gibi en ideali 100 110 hadi æ..

benım fps 3o xD hıc duzelecek gıbı dell :D

beyler tartısmaya devam ederseniz ceza alıcaksınız uzatmayın.

çakal Ataberk :D

Konu çok saçma ideal FPS 100'dür.

FPS artıkça oyun yavaşlar. Bendeki ekran kartımda 400 yaptığım zamanları bilirim fakat oyun oynanmıyordu.

İdeali 100 arkadaşlar.

aynen fps artınca yavaş yürürsünüz. ona göre bende 100 dana gibi koşuyorum

arkadaslar ben deathrun mod oynuyorum sağ taraftaki fps 2000 fln oluyor adamlar süper bunny yapıyor onun için birşey yapamazmısınz .d.d

ecokinq kardeş o senin oynamana bağlı ben çok güzel bunny yaparm :D

Link varmılaaa

profesyonnel clan maçlarındaki fps yi gördnüzmü 10000 harfle yazam onbin.. şaşrdm wlla :D o yüzden profların cfg sini alıp denioz ama olmuo :D tabi bnmde fps 10000 olsa... :D

TeşekkürLer .. :)

Düzgün yorumlar atarsanız memnun olurum .

gl_max sizeyı 512 yaparsan fps artmaz tam tersıne duser :) ayrıca o fps her ekran kartında aynı olmaz senın ekran kartın sağlam oldugu ıcın fps yuksek mesela benım ekran kartı cok dusuk benımkınde denesek emınım olmaz :D

teşekkürler

Geri