BaLyoZmu Kharrrdeshmi Anket

Balyozmu Khardesmi

• ~BaLyoZ*

Oy: 41 45.1%
  • Kharrdess(emocu)

Oy: 50 54.9%

• Kullanılan toplam oy
    91
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

fırtına

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
fırtına
BEyler Biraz Saçma Oldu ama Bu khardes AYkutun Her konusuna Pos kasıyor . Diyiyorki Ben Senden İyi kasıyorum istiyorsan ANket Yapalım :lol: :lol: . Bende anketi yapayım dedim .
Lütfen Dürüstce Oy atın . Oyunculuga Göre Oy atın . Ben khardes diye bi nick görmedim , DUymadım . Ama AYkutu Tanımayan Yok :thumbup1: O kadar senedir kingof kasıyom Khardess galiba yeni türemis neyse hadi beyler seviyeli yorumlar oyları bekliyoruz :thumbup:

herturlu aykut yhani

La oLum Khardeş Kimla ? nickini Yeni duyuyorum @ykola Yanyana Koyman bile hata konu kilit üye banned :@

Nese bakim ..

ramco sen kimsin ? Artiz :)

Khardesh ahmedı tanımıyosanız neden ugrasıyonuz :D

her ikisinide tanıyom canlarım benim :D

her türLü BaLyoZ!

La Aykut Ezer Gecer :)

Khardes :) 1 eL alırsan yat kal dua et la :)

Aykut abi bence :)

kesnlklee ~BaLyoZ*

Çok saçma konu olmuş.
#Kilitlenirse sevinirim.

Sebeb: Neden böyle bir saçma konunun açıldığını anlamış değilim NB platformunda herkes birbirlerin için anket açar ise buranın hali ne olur hiç düşünen oldu mu ?

Çok saçma konu olmuş.
#Kilitlenirse sevinirim.

Sebeb: Neden böyle bir saçma konunun açıldığını anlamış değilim NB platformunda herkes birbirlerin için anket açar ise buranın hali ne olur hiç düşünen oldu mu ?

Anket seviye içerisinde olursa bal gibi olur ? seviyesizlik yapılırsa kilit leriz sorun değil.

Hiç biriniz tanımamızsınız ahmet'i aykut da güzel oynuyor ama khardes'h daha iyi

AdamLar Kinq Akee :)

Madem ahMeti tanımıyoSunuz Ne die ezme Dionuz adama aykut Sende kendine quvenioSan ws at ahmetLe bizde Sonucu GöreLim...!

ßâhr!yêLî*

Q Simdi aSker...

madem ahmeti tanımıyosunuz ne die ezme dionuz adama aykut sende kendine quveniosan ws at ahmetle bizde sonucu görelim...!

ßâhr!yêlî*

q simdi asker...
gelsİn hemen beklİyorum vs ye ? Kirk defa sÖyledİm yemİo heralde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri