BaLyoZmu Kharrrdeshmi Anket

Balyozmu Khardesmi

• ~BaLyoZ*

Oy: 41 45.1%
  • Kharrdess(emocu)

Oy: 50 54.9%

• Kullanılan toplam oy
    91
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güncel beyler yorum ve oylarınızı beklıyoruz :D

ARkadaşım böyle bir konu açman çok ama çok saçma burdaki üyeler istediği konuya istediği zaman kimseden izin almadan yorum atabilir diye biliyorum öyle bir yasak varsa adminler forum kurallarına bunuda koysun..
Anlaşılan sen balyozun kankisisin ;) konuyu actın ne oldu balyozu khardes ilemi kıyaslıyosun saçmalık.
Khardes ile balyoza gelince Boş konu diyorum Ahmeti tanımıyorsunuz deyip geçiyorum qq

konuya gel :) ...

Bnce Ws Atsınlar Bende Çok Merak Ettim :D

adam ayko bnde khardes die bi nick yeni duydun :]

konunun tipe bak yha. sacmalık.

balyoz daima eZer :D

AYKUT KING AGA KHARDESH KIM :d

qob`w * ~Dev1` 3D*

emolara karşıyız :) :) :) Aykut ahmeti .... bırakır :D

NO EMO :)

fırtına sen khardeshs yı tanısan böle konusamassın ;) balyoz yanında nekı onun :D

la 50 tane fake üyelikle oy vermiş yorum yazmış yine de bişey olmamış bekle şimdi arkadaşlara sölüyorum o oy oranını gör sen ;)

1. olarak beni vs çağırmadın yemez çünkü . Ben sana dedim ki herkes biliyo yurttayım gelince ezicem seni sen dedin ki hemen korkup şimdi gel ;) herkes biliyyo yurtta olduğumu. gelince eline vericem.

2. olarak azmi ye ezildin adamı kötülemek için değil de neyse sen devam et bgöyle izle oranları...

aykut la yarısı nerdeyse senın uyelıgın kendıne oy atıp duruyon bıde yazmışlar ahmet 1 el alırsa ıyı :D la olum sız ahmetı ne sanıyorsunuz bot mu :D adamın yurtta oldugunu dedm bılıyor mK :D gelsın yapsınlar butun nb de ızlemeye gelsın ne fark eder ahmetın kacacagını mı sanıyonuz her turlu elıne verır balyoz muş :D

Tabikide khardesim ezr gçr byLe bebeLeri

hertürlü Kharrdess

Her zman her yerde ahmet kardesımız :)

ya bRakın beyLer bu isLeri ahmet ezeR, ..... bayıLtır , uyandırır yine ...... Ahmet her türlü alır.

Ahmedi tanımıyorsanız size yazıklar olsun. Aykutta iyi kasar ama ahmet hiçbirşey kullanmadan kasar. Playerlige bak dediğine göre bunada bakmak gerekir.

bir dakika bu fake üyelkle oy atmaya post kasmaya benzemez.ahmet realden tanırım kardeşim gibidir komşumdur ki burada ben devreye giriyorum bem devreye girersim ne balyozuna ne yüceline ne by bilmemnene söz düşmez burda ben varsam benim sözüm geçer.adam olun biraz almayayım aklınızı he bu arada inanmayanlar da interneti gezsin real yenilmedim hiç bir ss bulun real yenildiğim bir daha cs girrmiyecem ki yakında sınavlarım bitince yine akarız merak etmeyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri