1v1 DE EN SAĞLAM OYUNCU KİMDİR ?

1v1 de En saglam oyuncu kimdir ?

• Kertenkele

Oy: 17 12.5%
  • Balyoz

Oy: 21 15.4%
  • Khardesh

Oy: 23 16.9%
  • Valve

Oy: 28 20.6%
  • `keLes.# 4away.

Oy: 9 6.6%
  • maoN

Oy: 2 1.5%
  • Felix

Oy: 12 8.8%
  • Sexafon

Oy: 20 14.7%
  • qosson

Oy: 4 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    136
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oranın yarısından cogu hatta buyuk bı counlugu gh en basta gh sonuc olarak oylamaya alınmaz orası !!!

1 2 3 4 Khardesh and qioVinco :D

Ben qiovinco arkın üyelik
hava atmış gibi olmasın 1.5 yıl öncesine kadar çok iyi vs atardım duvarların gidişlerini çalıştığım oldu 6 ay boyunca bunun sayesinde duvardan çıkmadan rahat indiriyodum adamları ama 1.5 yıl önce vs atmayı bıraktım o zamandan bu zamana 3-5 tane arkadaşla landa orada burda öylesine ice orta oynadım.ben vs atmam herkez böyle biliyor ismimi kaldırırsanız anketten sevinirim :)

1. si aralarında hatta cs alemınde kı en saqlam adam kertenkele tartısılmaz
2. ye gelince oraya maon yazmaları yokmu hic guleceqim yoktu :D D:.dD:qwdlmfwqldşmwqldwqd

karrdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sana puanım dohhuz kanka

kaydeşşş^ <3 adam adaş.

Bu oyuncular değilde SpawN,Gux,Walle,f0rest,Robban,Carn,threat, Falan desen anlıcamda bunlar adam değil ki ? nerdeyse yarısında hile var en azından bu saydıklarım Lan oyuncuları ve milletin gözü önünde oynuyorlar bunlarda pc başında ne yaptıkları belli olmayan kimseler, onun için benim favorim ve kendisine özendiğim hep onun gibi olmak istediğim oyuncular yurt dışından'dır türkiyede öyle babayiğit bir oyuncu yetişmedi.

trox.# var sen tanımamıssın kardeşim.Ayrıca kacının yanında oturup izledin, hileli olup olmadıklarını sen söyleyemessin.

benimde orada olmam gerektiğini düşünüyorum vs lerde sağlamımdır :) Ss çekme v.b meraklısı değilimdir belki o yüzden fazla 1vs1 de ön plana çıkmıyorum olabilir.Mustafaya oyum.

balyoz. tek geçerim.

valve ve khardesh de çok iyi

keLes kendini koyuyosan benide koy seni ezmiştm hani

Beni yazmayı unutmuşsun ama önemli değil :P :D

adamdaki aim tartısılmaz bıle . duckunun hastasıyız dedee <3 balyozum 4ever sonra kertenkele . zaten balyoz mustafayı almıstı . valveye ne yaptıgını herkes gordu xd

kingofcs Balyoz baba izindeyiz keşke 1.5i bırakmasaydın özledik abi

yorumlar ve oy atanlara teşekkürler sagolun bende sızı ozledım .)

wsde hız onemlı. o yuzden `keLes.# 4away.

Bence en sağlamı eski king Undertaker,eskiler bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri