1v1 DE EN SAĞLAM OYUNCU KİMDİR ?

1v1 de En saglam oyuncu kimdir ?

• Kertenkele

Oy: 17 12.5%
  • Balyoz

Oy: 21 15.4%
  • Khardesh

Oy: 23 16.9%
  • Valve

Oy: 28 20.6%
  • `keLes.# 4away.

Oy: 9 6.6%
  • maoN

Oy: 2 1.5%
  • Felix

Oy: 12 8.8%
  • Sexafon

Oy: 20 14.7%
  • qosson

Oy: 4 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    136
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felix yani Azmi

123456 valve .!.

adamdaki aim tartısılmaz bıle . duckunun hastasıyız dedee <3 balyozum 4ever sonra kertenkele . zaten balyoz mustafayı almıstı . valveye ne yaptıgını herkes gordu xd
Fake üyelikten kendini öven insanlarda var daha sonra nb nickini değiştirenler daha ne ararsanız var ne mutlu :)

Fake üyelikten kendini öven insanlarda var daha sonra nb nickini değiştirenler daha ne ararsanız var ne mutlu :)
boş konuşma birader bu nickin eski sahibini bi araştır fakemiydi realmiydi ve nick ne zaman balyoz olmuş . bunu 50 defa bilgilendirme mesajlarımda bile yazdım ama diorsunuz konuşayımda nasıl oluyorsa olsun yeterki konuşayım :)

boş konuşma birader bu nickin eski sahibini bi araştır fakemiydi realmiydi ve nick ne zaman balyoz olmuş . bunu 50 defa bilgilendirme mesajlarımda bile yazdım ama diorsunuz konuşayımda nasıl oluyorsa olsun yeterki konuşayım :)
öncelikle birader değil "bilader" ayrıca öyle konuşma heveslisi değilim gerektiği yerde konuşurum tam konuşurum sizin gibi eskiden tartışmalara ortak olamazdım malesef ayrıca sanane ister konuşurum isterse konuşulurum :) bundan sanane ki ne haddine ?

konu yoruma kapatılmıştır #
Gerekçesi ise [SIZE=11px][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#969696]15 Ağustos 2011[/COLOR][/FONT][/SIZE] tarihinde açılan bir konu yaklaşık 1 sene olmuş ve oylamadaki çoğu kişi cs 1.5 oynamıyor :) yada bırakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri